Vânzare

4 camere | 185 m²

Apartament la casa, 180mp utili singur in curte, teren 100mp

Bistrita-Nasaud / Bistrita

144.500 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 185 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz propune spre vanzare un apartament cu 4 camere și o suprafață de 180 metri pătrați, situat pe strada 1 Decembrie în localitatea Bistrița.

Acest apartament cu 4 camere oferă o suprafață generoasă de 180 metri pătrați, ideala pentru familii sau pentru cei care apreciază spațiul și confortul. Fiecare camera este spatioasa si luminata, oferind posibilitatea de a crea un mediu confortabil pentru tine și familia ta.

Apartamentul se află pe strada 1 Decembrie în localitatea Bistrița, o zonă convenabilă pentru cei care doresc să trăiască aproape de toate punctele de interes ale orașului, inclusiv grădinițe, școli, magazine și alte locații importante. Aceasta amplasare oferă acces rapid și ușor la toate serviciile și facilitățile necesare.

Pretul de vanzare al acestui apartament cu 4 camere și 180 metri pătrați este de 149.500 euro, un preț accesibil pentru această proprietate cu o amplasare excelentă și spațiu generos.

Acest apartament cu 4 camere, situat pe strada 1 Decembrie în localitatea Bistrița, oferă un stil de viață convenabil și confortabil, la un preț accesibil. Dacă sunteți interesați, nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizionare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P14235
Id intern: P14235

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare