Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Apartament 3 camere, Primaverii

Apartament la marginea pădurii, Râșnov, Brașov

118.000 eur
ID 3428860
Apartamente | 76 m² | 3 camere
Rasnov, Brasov / Primaverii
Zona Primaverii
Număr camere 3
Suprafața utilă 76 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2014
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Nu

Fie că sunteți în căutarea unui apartament de vacanță sau poate chiar a unui apartament lângă Brașov pentru a beneficia de mai multă liniște și de mai mult aer curat, cred că am soluția pentru încetarea căutărilor dumneavoastră.
În cartierul Primăverii al orașului Râșnov, poate cea mai faină zonă rezidențială din afara Brașovului, la poalele munților, cu vedere 360 minunată, cu străzi asfaltate și zonă exclusiv rezidențială, avem pentru dumneavoastră un apartament deosebit, spre vânzare.
Cu accese multiple către atracții turistice sau pentru pentru petrecerea timpului liber avem Cetatea Râșnovului, până la care puteți face drumul la pas, sau Poiana Brașov la care ajungeți pe un drum șerpuit ce leagă Râșnovul de stațiune. Mai avem Castelul Bran și localitatea cu același nume, trasee turistice, zone de plimbare cu bicicleta, echitație și multe altele.
Apartamentul are în componență două dormitoare, două băi, living, bucătărie, un balcon și o terasă foarte spațioasă. Finisajele sunt excelente, totul utilat și mobilat astfel încât să va bucurați de tot confortul de care aveți nevoie. Avem și parcări, avem și spații verzi și vecinătăți încântătoare.
Puteți folosi apartamentului pentru orice aveți nevoie, fie locuință sau de vacanță, pentru închiriat pe termen scurt sau lung, pentru prieteni, pentru părinți, etc.
Pentru completarea informațiilor vă stau la dispoziție.
Sunt Marius Mureșan, consultant imobiliar in cadrul biroului RE/MAX Central, și mă puteți găsi la numărul de telefon sau adresa de email afișate.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici