Închiriere

1 camere | 35 m²

Apartament luminos si primitor, cu 1 camera, in Centrul Aradului

Arad / Arad

250 €

Specificații

Număr camere 1

Suprafața utilă 35 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 1

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 100%

Posibilitate parcare Da

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Vrei sa locuiesti intr-o zona exclusivista, in Centrul Aradului, intr-un apartament aerisit si confortabil, cu 1 camera, la etajul 1 al unei cladiri istorice, cu fatada reconditionata, pe strada Episcopiei, la 100 m de primarie si de toate facilitatile oferite de zona ultracentrala a Aradului?

Daca te incanta cele de mai sus, mai avem si alte vesti bune pentru tine. Apartamentul are 35 m2 utili, incalzirea este de la CET, cu cheltuieli extraordinar de mici, iar camera este atat de spatioasa incat este impartita in zona de living room cu o canapea si zona de dormitor cu pat matrimonial de dormit. Baia este cu dus, iar bucataria este complet mobilata. In prezent apartamentul dispune de apa, curent si canalizare, iar gazul se poate introduce in anumite conditii, in cazul in care viitorul chirias isi doreste acest lucru.


Apartamentul mai dispune si de masina de spalat si frigider. In curtea interioara a cladirii vei putea sa iti depozitezi bicicleta, intr-un spatiu privat, amenjat pentru toti vecinii din curte, cu acces doar al proprietarilor. Zona exclusivista este data si de vecinii care detin apartamentele in cladire, iar in fata cladirii iti vei putea parca masina peste noapte pe parcarile amenajate de la Recons.

Nu poti rata aceasta oportunitate, contacteaza-ne, programeaza o vizionare si ai sa te convingi de ce, noi iti putem garanta ca nu iti va parea rau :)

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare