Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 1 cameră, Ultracentral

Apartament minunat in Piata Schiller, singurul cu balcon

106.000 eur
ID 3588153
Apartamente | 41 m² | o cameră
Sibiu, Sibiu / Ultracentral
Număr camere 1
Suprafața utilă 41 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1870
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Iti dorestii sa locuiesti la casa, intr-un apartament complet renovat, situat ultracentral, in zona istorica a Sibiului? Sa poti merge pe jos in Piata Mare, sau la Sala Thalia , dar si la Promenada Mall, scoli, licee sau facultati ?
Poate caut iun imobil care sa-ti aduca un venit din inchiriere, fiind bine pozitionat, intr-o zona centrala dar linistita, pe care sa il poti inchiria a doua zi dupa achitionare . Cum ar fi sa gasesti toate acestea, si bounus sa ai si singurul balcon din zona?
Agentia imobiliară RE/MAX Sibiu va oferă la vânzare o un apartament cu o camera, situat la etajul intai al unei frumoase cladiri din Piata Schiller , cu vedere spre parc, avand o suprafata utila de 42 mp.
Apartamentul e compus dintr-o camera foarte mare si multifunctionala, decorata cu gust, avand mobila din lemn si fiind asortata cu locul in care e situat, o bucatarie generoasa, utilata complet, o baie mare si moderna si un hol elegant. La etaj exista un spatiu de depozitare si exista si o boxa la subsol. Acoperisul cladirii este nou, fiind refacut integral in 2023.
Locuinta are incalzire cu centrala proprie si calorifere, si este renovata integral , cu materiale de cea mai buna calitate , avand un televizor mare si o statie audio moderna, dar si multe alte facilitati pe care le voi prezenta cu drag.
Abia astept sa ma sunati pentru o vizionare!
Agentilor colaboratori le oferim comision motivant.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici