Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 2 camere, Astra

Apartament mobilat cu parcare subterana Urban Plaza

800 eur
ID 3601813
Apartamente | 51 m² | 2 camere
Brasov, Brasov / Astra
Zona Astra
Număr camere 2
Suprafața utilă 51 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 2
An finalizare construcție 2024
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Ansamblu rezidențial

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+8E, finalizat in 2024 .

Proprietarii au acordat o atentie deosebita spatiului interior si si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul, folosind nuante in tonuri calde.

Apartamentul are o suprafata totala de 68.9 mp cu o arie utila de 51,16 mp, terasa de 17,30 mp si este situat la etajul 2, cu o compartimentare utila si functionala astfel: living open space cu bucataria, dressing, hol, dormitor, baie si terasa cu pozitionare estica .

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing, birou, TV LCD Samsung in dormitor si living, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe inductie Electrolux, cuptor electric marca Whirlpool, masina de spalat vase si masina de spalat automata marca Grundig, hota electrica marca Pyramis, combina frigorifica Neofrost marca Beko), baie complet mobilata si utilata , dressing, etc.

Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet WI-FI in derulare, sistem de aer conditionat, incalzire in pardoseala cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita si dotata cu mobilier specific, boxa depozitare si loc de parcare subteran, incluse in pretul chiriei.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 189,41
-Indice de emisii echivalent CO2/ 37,05
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .

Pret inchiriere : 800 Euro/luna .

Conditii de inchiriere si Modalitate de plata : se solicita contract pe termen lung, garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna din contract si contravaloarea a 1600 Euro drept garantie.

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat si nici subinchiriere ulterioara in regim hotelier .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici