Vânzare

2 camere | 52 m²

Apartament modern cu 2 camere decomandate si balcon zona Sir

Sibiu / Sibiu
106.500 €

Rată estimată

2.388 Lei/lună

Avans (15%)

79.396 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 2

Număr Băi 1

Suprafața utilă 52 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

An finalizare construcție 2023

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 3

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj 3

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

De vanzare apartament modern de 2 camere decomandate cu balcon si loc propriu de parcare, in suprafata totala de 68 mp, orientat spre Vest, localizat in zona Arhitectilor vis a vis de Kauffland.
Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al unui imobil dat in folosinta in cursul anului 2023 care face parte dintr-un complex rezidential nou unde imobilele cu regim redus de inaltime. Intregul complex beneficiaza de cai de acces amenajate si iluminate, locuri de parcare destinate atat locatarilor cat si vizitatorilor si spatii verzi generoase care incojoara blocurile.
Apartamentul are 52 mp utili, la intrarea in locuinta regasim un hol generos de 9.30 mp din care accesul se face in toate incaperile, camera de zi 12.70 mp, dormitorul de 15.20 mp, bucataria separata de 9.90 mp si baia de 4,70 mp dotata cu cabina de dus cu rigola si geam pentru aerisire.
Separata de suprafata utila a apartamentului acesta beneficiaza si de un balcon de 5.10 mp in care accesul se face atat din camera de zi cat si din bucatarie.
Parcarea se realizeaza pe propriul loc de parcare aflat in fata imobilului.
In anul 2023 cand s-a predat locuinta a inceput procesul de amenajare, mobilare si utilare cu ajutorul unei echipe experimentate de dessigneri de interior. Pentru finisarea la cheie s-au utilizat materiale precum parchetul laminat de trafic inters de culoarea bradului, in baie pretii si pardoseala s-a placat cu gresie si faianta model identic cu marmura, preteti zugraviti in vopsea lavabila alba dar si culoare beige in diferite noante cat si placari a peretilor cu riflaje din lemn si modele ornamentale din plistiren unde pot fi expuse tablouri, obiecte sanitare incastrate, usi interioare, prize si intrerupatoare marca Schneider.
Pe langa cele mai sus mentioane apartamentul mai este dotat cu propria centrala termica pe gaz marca Bosh cu incalzire in pardoseala si automatizata pentru termostatarea individuala a fiecarei incaperi, termostate digitale montate in fiecare camera, usa metalica de acces placata cu panou MDF, tamplarie PVC cu geam termopan cu 5 camere si 3 foi de sticla marca Sallamandar, rupere termica efectuata, Sisteme elecrice din cupru trase prin copex cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere.
Apartamentul se preda complet mobilat si utilat cu mobilier de bucatarie realizat pe comanda din MDF cu electrocasnice incastrate ( plita electrica, cuptor electric, hota, masina de spalat vase ) cat si un spatiu destinat depozitarii bauturilor, mabilier de living care include canapea si corpuri ornamentale suspendate cu spatii de depozitare si masuta de cafea din sticla, mobilier de dormitor specific cu un dressing incapator, si baia amenajata ca atare. 
Din punct de vedere al pozitionarii acesta este localizat intr-o zona favorizata datorita multiplelor facilitati precum, supermarketurile Kaffland si Lidl sunt la mai putin de 5 minute de mers pe jos, multiple cai de acces, acces facil inspre alte zone din oras, loc de joaca pentru copii la 300 m, farmacii aflate in apropiere, statii de transport in comun, centre de invatamand aflate la 10 minute distanta.
Valoarea de achizitie a apartamentului este de 106.500 euro, acesta poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2470.

Locație

Despre zona "Calea Dumbravii"

păreri exprimate de 86 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.8

Sănătate 8.1

Siguranță 7.7

Calitate aer 7.1

Curățenie 7.7

Zone verzi 8.1

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.9

Cultură 7.8

Educație 7.8

Sport 8.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.2

Nivel de trai 7.6

Magazine 6.9

Localuri 7.8

Parcări 6.5

Zgomot 7.2

Transport în comun

Transport în comun

8.0

Autobuz 8.0

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ureche Pavel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare