Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 4 camere, Central, comision 0%

Apartament modern cu 4 camere zona Parc Mara

117.000 eur
ID 3513984
Apartamente | 90 m² | 4 camere
Baia Mare, Maramures / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 90 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 3
An finalizare construcție 1985
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%

COPPA Imobiliare vă prezintă în exclusivitate un apartament deosebit cu o poziționare excepțională într-o zonă ultracentrală a orașului Baia Mare, cu vedere directă către Parcul Mara. Spațiul util total al apartamentului este de 90m2 plus 10m2 balcon, fiind situat la etajul 3 al unui bloc cu regim de înălțime S+P+8E, cu lift.
Locația oferă un mix perfect atât pentru activitățile practice precum proximitatea față de mijloace de transport în comun, magazine non stop, farmacii non stop, bănci, școli, licee sau grădinițe, precum și pentru activitățile de lifestyle precum restaurante, cafenele și parcuri.
Prin prisma compartimentării, apartamentul poate avea mai multe funcționalități:
• Rezidențial, oferind posibilitatea amenajării a spațiului sub forma unui apartament cu patru camere, bucătărie, hol, două camere de baie și un balcon cu intrare dublă;
• Comercial, prin activități de prestări servicii, birouri notariale, cabinet de avocatură, sediu pentru firmă it sau pentru subînchiriere;
Apartamentu a fost renovat integral de către actualii proprietari, având toate instalațiile și finisajele noi, la standardele actuale. Întreg mobilierul regăsit în apartament este nou și a fost făcut la comandă pentru a se potrivi perfect cu încăperile acestuia, apartamentul fiind mobilat și utilat complet, exact cum se vede în poze. Designul contemporan este evidențiat prin mobilierul de actualitate și prin accente du culoare care conferă un aer modern.
Bucătăria este utilată cu aparatură de ultimă generație și finisaje premium, astfel încât pregătirea mâncărurilor pentru întreaga familie este transformată într-o experiență deosebită.
Camerele sunt spațioase și luminoase, perfecte pentru a fi transformate în dormitoare primitoare pentru întreaga familie sau în camere cu diferite activități: birou intim, dressing, cameră de joacă.
Fiecare încăpere a fost proiectată pentru a oferi confort și funcționalitate, profitându-se în mod cât mai practic de tot spațiul existent.
Geamurile mari situate pe întreaga lungime a apartamentului oferă foarte multă lumină naturală și creează un mediu liniștit și plăcut pe durata întregii zile. Balconul are o lungime de aproximativ 10m, având vedere directă către Parcul Mara.
Acest apartament poate să devină locuința de vis a oricărei familii care își dorește un stil de viață urban și modern, fiind situat exact în inima orașului.

Id intern: P69435

Solicită vizionarea proprietății

Apartament modern cu 4 camere zona Parc Mara

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Gara CFR 1.2 kilometri
  • Dalia 1.3 kilometri
  • Autogară 1.3 kilometri
  • Amidonul 1.6 kilometri
Contactează utilizatorul
Apartament modern cu 4 camere zona Parc Mara
Vladimir Somkereki Consultant imobiliar Coppa Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3513984
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici