Vânzare

2 camere | 48 m²

- Apartament Modern cu Teras#259; #537;i Loc de Parcare #23

Bucuresti-Ilfov / Bragadiru

68.500 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 48 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2017

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

  Firma imobiliara Activimob, va propune spre vanzare un apartament  modern situat  in complexul rezidential Ambient din Bragadiru. Locuinta  este situata la etajul 1 din 3 , este  decomandata,  are  o suprafata  de  62 mp si este  ideala  pentru o persoana, pentru  un cuplu, pentru un  birou sau sediu de firma.
Complexul este  dotat  cu supraveghere -video, spatiu de joaca pentru copii,  locuri de parcare  si  de asemenea  cu acces rapid la stb si la  zonele comerciale din zona.

Scara blocului  este prevazuta  cu geamuri si  pentru  iluminare naturala pe langa cea electrica.
Apartamentul  este compartimentat  astfel;  la intrare avem   un hol de acces foarte generos ; apoi avem  un dormitor, un living, o bucatarie inchisa  cu iesire pe  terasa  si baia.  Terasa apartamentului fiind inchisa cu termopan si frumos amenajata, este un loc ideal atat pentru servit masa dar si pentru petrecerea timpului liber intr un ambient placut.

  Locuinta este finisata complet cu gresie, faianta, parchet ndash; finisaje  de calitate , cu  usa  metalica, cu obiecte sanitare  si cu centrala termica de apartament.   De asemenea locuinta  este dotata cu un aer conditionat cu wifi integrat, astfel incat se poate controla temperatura camerei direct de pe telefon.

Apartamentul se vinde  - mobilat si utilat.

Locuinta  beneficiaza de loc de parcare intabulat.

Pretul este de 68500E

Proprietarul este persoana fizica si nu se plateste TVA!

Comision 0 la comparator!

Acest apartament  reprezinta alegerea perfecta pentru cei care cauta un spatiu confortabil,  intr-o zona rezidentiala moderna si aproape  de mijloace de transport in comun dar si aproape de  scoala, gradinita, piata si zonele comerciale din zona si anume;  Shop and go, LIDL,Kauflaund, KIKA, Leroy Merlin

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Janina Peste

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare