Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Dorobanti 2

Apartament modern, decomandat 3 camere Dorobanti 2 Buzau

90.000 eur
ID 3546824
Apartamente | 63 m² | 3 camere
Buzau, Buzau / Dorobanti 2
Număr camere 3
Suprafața utilă 63 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1987
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1

REGIS Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat in cartier Dorobanti 2 Buzau.

Apartamentul in suprafata utila de 63 mp, este situat la etajul 1/ 4 al unui bloc construit in anul 1987. Este complet renovat si isi asteapta noul proprietar. Cele 3 camere, de 18, 12 si 10 mp, sunt zugravite, au parchet, plafoniere led cu trepte si telecomanda, tamplarie pvc cu geam termopan si rulouri exterioare modulare. Atat bucataria cat si baia sunt mobilate si utilate cu mobilier si electrocasnice noi, in garantie si de buna calitate. Bucataria are AC, aragaz cu hota, frigider, masina de spalat, centrala termica, mobilier modern. Toate usile sunt noi, cea de la intrare este metalica si de buna calitate. Baia are cabina de dus moderna, obiectele sanitare si mobilierul sunt noi si calitative. Pe hol este amenajat un dressing modern, util si spatios, ce poate gazdui intreaga garderoba.

Apartamentul beneficiaza de o zona linistita, este in vecinatatea Liceului Al. Marghiloman, a pietei cartierului, aproape de statia mijloacelor de transport, de magazine, farmacii, parc.

Comisionul agentiei este de 2% din pretul tranzactionat. Va invitam cu drag sa pasiti in aceasta casa ce are toate atributele sa devina ACASA.

ID 3581



  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Buzău Sud 3.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici