Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 2 camere, 7 Noiembrie

Apartament nou 2 camere, zona 7 noiembrie,UMF,Targu Mures

350 eur
ID 3644605
Apartamente | 45 m² | 2 camere
Targu Mures, Mures / 7 Noiembrie
Număr camere 2
Suprafața utilă 45 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj demisol
An finalizare construcție 1989
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet

COD: EASY444
Contact 0750400684- Adrian
Easy Imobiliare va prezinta o oportunitate unica de inchiriere a unui apartament nou mobilat lux cu 2 camere situat pe strada 22 Decembrie 1989, la doar 5 minut de UMF si centrul orasului. Cu o suprafata utila de 45 mp si situat la demisol, acest apartament ofera tot confortul de care aveti nevoie. Apartamentul este nou , beneficiaza de tacamuri, aparat de cafea, prajitor paine. Masina de spalat noua, frigider nou, 2 televizoare plasma noi. Apartamentul este foarte calduros pentru ca este izolat cu izolatie speciala pe interior. Se vinde cu tot cu o boxa care este aproape la aceiasi metri patrati ca ai apartamentului.

Cu un design bine gandit, apartamentul dispune de 1 living cu bucatarie, 1 dormitor, si 1 baie. Beneficiati de facilitati moderne, cum ar fi centrala noua, mobila noua, geamuri termopan, electrocasnice noi.

Cu TV, internet, cablu si toate utilitatile functionale, acest apartament este gata sa devina noul dvs. camin. Contactati-ne pentru a solicita videoul de prezentare prin intermediul WhatsApp-ului si pentru a programa o vizionare in doar 30 de minute de la apelul dvs.

Pretul de inchiriere este de 350euro, iar comisionul de 50 la suta din valoarea primei chirii.

Cu o locatie excelenta, in apropierea mijloacelor de transport, magazinelor, scolilor, pietei, parcului, bancilor si farmaciilor, acest apartament ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o viata moderna si confortabila.

Pentru mai multe informatii si programari, sunati la numarul de contact: 0750400684- Adrian.
Easy Imobiliare va sta la dispozitie si va ajuta sa gasiti solutii complete pentru tranzactiile dvs. imobiliare. Nu ezitati sa ne contactati!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara Târgu Mureș Nord 1.3 kilometri
  • Gara Târgu Mureș 3.8 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici