Vânzare

2 camere | 68 m²

Apartament spatios cu 2 camere cu vedere catre gara in Aradul Nou

Arad / Arad

53.800 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 68 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 4

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Ultimul etaj Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID anunt: 30944

Trebuie sa vezi acest apartament, daca visezi sa te muti in Aradul nou. De ce?

- Pentru ca, este o oportunitate unica de a achizitiona un apartament cu 2 camere, cu adevarat spatios, de 80 m2 construiti si 68 m2 utili, cu o vedere panoramica superba catre strada Stefan Cel Mare si catre Gara din Aradul nou. 


- Pentru ca se incadreaza in bugetul tau si se vinde sub pretul pietei la doar 791 euro / m2 util. Acest lucru iti va oferi posibilitatea sa il renovezi asa cum doresti si sa ii cresti valoarea si confortul asa cum ai visat.

- Pentru ca, are toate utilitatile, incalzirea este asigurata de o centrala termica pe gaz, iar casa scarii este generoasa si ingrijita.In spatele blocului gasesti o parcare generoasa, in zona vei gasi supermarket, spalatorie auto, benzinarii, diferite magazine, scoli, gradinite si te afli aproape de orice punct al orasului si de autostrada. 


Apartamentul merita toata atentia ta fiindca este compus dintr-o sufragerie generoasa si luminoasa cu acces la balcon, un dormitor cu acces la cel de-al doilea balcon, o baie cu vana, 2 holuri si 1 bucatarie.  Panorama superba este asigurata doar datorita faptului ca apartamentul se afla la etajul 4/4, este etajul care iti asigura linistea pe care o visezi intr-un bloc, datorita faptului ca nu ai nici un vecin deaspura. La ultimul etaj, insectele si rozatoarele vor ajunge mai greu la tine, privelistea este extraordinara, iar grija ca iti va ploua in casa nu exista pentru ca acoperisul se afla in garantie. Nu vei fi deranjat de discutiile vecinilor sau de deplasarile din fata blocului sau din casa scarii. Etajul 4 iti asigura doza zilnica minima de miscare, de care avem atata nevoie, pentru a fi mai sanatosi, chiar daca in unele situatii ni se pare un disconfort. Ultimul nivel este considerat in domeniul imobiliar si mai ales in cultura noilor constructii ca fiind cel mai scump si cel mai privilegiat nivel datorita tuturor acestor facilitati. Vara, diferenta de temperatura daca ar fi sa comparam etajele inferioare cu ultimul nivel este minima, de 2,3 grade, asa ca, indiferent ca stai la parter sau la 4, tot vei folosi aer conditionat, iar riscul de ati intra pe geam cineva in casa, este minim.... multe avantaje, tu stiai de ele?

Indiferent ca te gandesti sa te muti sau sa faci o investitie profitabila, sa il renovezi si sa il inchirezi in regim normal sau in regim hotelier, acest apartament poate aduce un randament extraordinar, iar in timp valoarea lui va creste exponential.

Cat stai pe ganduri s-ar putea sa profite altcineva de aceasta oportunite. Contacteaza-ne si progreamaza o vizionare pana nu este prea tarziu.

Locație

Despre zona "Aradul Nou"

păreri exprimate de 171 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.5

Sănătate 6.1

Siguranță 7.4

Calitate aer 6.7

Curățenie 6.9

Zone verzi 5.5

Cultură și Educație

Cultură și Educație

5.7

Cultură 4.9

Educație 6.7

Sport 5.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.7

Nivel de trai 6.9

Magazine 6.6

Localuri 6.1

Parcări 6.8

Zgomot 7.0

Transport în comun

Transport în comun

7.0

Autobuz 6.9

Tramvai 7.2

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare