Vânzare

3 camere | 70 m²

Apartament strada Colibitei

Bistrita-Nasaud / Bistrita

75.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 70 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj Demisol

An finalizare construcție 1990

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va prezentam un imobil exceptional, disponibil spre vanzare in orasul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud. Amplasat intr-o zona deosebit de cautata, pe Strada Colibiței, acest apartament cu 3 camere, imbina perfect confortul si functionalitatea.

Cu o suprafata generoasa de 70 de metri patrati, acest apartament ofera spatiu suficient pentru toate nevoile dumneavoastra. Amplasat la nivelul demisolului, beneficiaza de o temperatura constanta pe tot parcursul anului, asigurandu-va astfel un confort termic ideal. 


In plus, acest imobil are un pret atractiv de 75.000 euro, oferindu-va astfel o oportunitate excelenta de a achizitiona un apartament deosebit, la un pret avantajos.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare sau pentru mai multe informatii. Agentii nostri experimentati de la Gft Delta Office sunt gata sa va ofere toate detaliile necesare pentru a face cea mai buna achizitie. Acest apartament unic este asteptat sa devina noul camin al unei familii fericite! Tel. 0371 237 339

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cosmin Runcan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare