Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Apartament 3 camere, Ultracentral

Apartament tip Samantha cu 3 camere de vânzare Ultracentral

127.000 eur
ID 2527392
Apartamente | 69 m² | 3 camere
Arad, Arad / Ultracentral
Număr camere

3

Suprafața utilă

69 m²

Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
3
An finalizare construcție
2021
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Număr Băi
2
Posibilitate parcare
Nu
 Ansamblu rezidențial

RE/MAX Dynamic vă propune spre vânzare în exclusivitate un apartament tip Samantha cu trei camere în Complexul Rezidențial Cozia, în spate la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Apartamentul este situat la etajul 3-4, cu suprafață construită de 96 mp, suprafață utilă de 69 mp și vedere vest - nord, fiind compus din 2 holuri, 2 dormitoare, 2 băi, cameră de zi cu bucătărie deschisă, casa scării interioară și terasă, balcon în suprafață de 20,43 mp.

Apartamentul se vinde la cheie, complet finisat și echipat cu parchet melaminat, uși, pereți și tavane finisate cu lavabil, băi complet amenajate și utilate, gresie și faianță, centrală termică individuală, încălzire în pardoseală, videointerfon, infrastructură aer condiționat. Materialele folosite sunt de calitate superioară, având posibilitatea să alegeți designul dorit din modelele disponibile.

Parcarea se achiziționează separat. Costul unei parcări subterane este de 10000 eur.

Detalii suplimentare se pot obține telefonic la numărul 0736050530!

Complexul Rezidențial Cozia se dezvoltă într-o zonă istorică a orașului, în proximitatea centrului, beneficiind în zonă de restaurante, terase, supermarketuri, școli, grădinițe, clinici, mijloace de transport în comun.

Acest proiect imobiliar este situat în municipiul Arad, str. Cozia nr. 2, si este format din două blocuri cu destinația de locuințe colective, regim de înălțime D+P+2E+2Er.

Complexul cuprinde un număr de 29 apartamente cu 1,2,3 camere și 6 apartamente tip Samantha cu 2 și 3 camere, parcări supraterane și subterane la demisol, boxe. Imobilul va fi dotat cu videointerfon și lift de persoane de ultimă generație, fiabil și silențios.

Proiectul imobiliar este o proprietate impresionantă prin design și unicitatea apartamentelor care sunt completate de terase generoase la parter, balcoane la nivelurile superioare.

Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, iar gresia și faianța sunt import Italia.

Structura imobilelor este conformă cerințelor legale, cu structuri armate din beton, existând inclusiv zonă de adăpost conform cerințe ISU.

Toți pereții complexului sunt din zidărie (FĂRĂ RIGIPS) - blocuri ceramice cu goluri verticale de 30 cm la exterior și termoizolație polistiren expandat min. EPS80 cu grosime de 10 cm.

Între apartamente, grosimea blocurilor ceramice este de 25 cm, cu tencuiala ajungându-se la o grosime de 30 cm, iar pereții din interiorul apartamentului sunt din cărămidă de 12,5 cm, cu grosime totală de 15 cm.

Toate conductele de alimentare și canalizare aferente apartamentelor sunt asigurate prin nișe special prevăzute în exteriorul apartamentelor.

Termenul de recepție este septembrie 2021, iar termenul de predare este martie 2022.

În procesul de achiziție vă oferim suport pentru obținerea celei mai bune oferte de creditare, fără a fi nevoie să vă deplasați la bănci.

Detalii complete despre apartamente se gasesc la adresa https://complexcozia.ro/

  • Staţii de tren Distanţă
  • Arad Vest 4.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici