Vânzare

2 camere | 50 m²

Apartament tip studio, Metrou, Popesti Leordeni, Disponibil Imediat

Bucuresti-Ilfov / Popesti Leordeni

62.294 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 50 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate În construcție

Niveluri imobil 7

Număr Băi 1

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Nu include TVA Da

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Direct dezvoltator, fara comision!

Va prezentam un apartament 2 camere tip studio, disponibil in ansamblul rezidential Sienna Central City, format din 14 imobile de locuinte colective, amplasate in apropierea statiei de metrou Berceni, in Orasul Popesti Leordeni, Ilfov.
In cadrul ansamblului rezidential vor fi create spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii.

De asemenea, la parterul imobilelor se regasesc spatii comerciale cu deschidere directa catre strada, in care se vor amenaja unitati de invatamant scolar si prescolar, dar si magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultramoderna.

Apartamentul prezentat dispune de o compartimentare moderna si este disponibil la etajul 3/7 al imobilului. Aceasta dispune de o suprafata utila de 50.40 mp, in care este inclus un balcon amplu de 9.80 mp.

La achizitie se ofera bonus un  mobilier de bucatarie in valoare de 1.300 de Euro.

Ansamblul rezidential Sienna Central City se afla pe Strada Biruintei, in orasul Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, la doar 300 de metri distanta de pasarela pietonala care asigura accesul la statia de metrou Berceni.

Acest proiect rezidential beneficiaza de infrastructura completa, cu drumuri asfaltate si iluminate pe timp de noapte, iar conexiunea cu zona centrala a Bucurestiului se realizeaza rapid prin artere de circulatie ample precum Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei.

La doar cateva minute de mers fata de imobil se regasesc numeroase centre comerciale mari, cum ar fi Penny Market, Mega Image, Profi Market sau Mall La Strada (promenada comerciala ampla cu activitati comerciale mixte).

Pretul de lista al aparatmentului este 62.294 Euro + TVA. 

Aceasta proprietate se poate achizitiona prin orice tip de credit bancar sau plata numerar.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cosmin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare