Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central

Apartamente 3 camere Luxury Predeal

175.000 eur
ID 3247762
Apartamente | 67 m² | 3 camere
Predeal, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 67 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 2
An finalizare construcție 2021
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet

REGIS Imobiliare,
Propune spre vanzare o oportunitate, particularizata prin compartimentarea luminos ariata, a unui apartament situat intr-un complex clasa LUX, localizat in centrul statiunii turistice Predeal.

Oportunitatea vine in intampinarea viitorilor proprietari cu o serie de beneficii, de la parcarea privata, complex rezidential nou, structuri rezistente si calitative, exterioare foarte bine anvelopate care permit un consum mic de energie pentru incalzirea spatiilor, suprafete vitrate mari si pana la finisajele interioare premium.
Proprietatea se desfasoara decomandat si se compune, actualmente, din: doua dormitoare, doua bai, bucatarie, hol, living generos, cu iesire spre terase, acestea din urma insumand o suprafata de 8 mp si spatiile conexe.
Imobilul se vinde conform fotografiilor de prezentare, fiind integral mobilat si echipat cu aparatura electrocasnica deschizand recomandarea atat pentru regim rezidential cat si catre investitional.
Proprietatea beneficiaza de spatiu comun situat la demisol , amenajat la cele mai inalte standarde ,masa de biliard,receptie pentru regimul investitional.
In completarea ofertei vine infrastructura locala ce permite accesul rapid spre punctele principale de interes: partie,obiective turistice,zone de promenada,magazine,farmacie,parc,etc.

Pentru a cunoaste in detaliu toate avantajele de a locui aici, va asteptam cu drag la vizionare!
Unitati disponibile la vanzare, doar 6 apartamente !
ID INTERN 2576

  • Staţii de tren Distanţă
  • Predeal 578 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici