Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Apartament 3 camere, Sud-Est

Apartment 3 camere, 5 minute de centru!

69.500 eur
ID 3537217
Apartamente | 63 m² | 3 camere
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Sud-Est
Zona Sud-Est
Număr camere 3
Suprafața utilă 63 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj parter
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

GFT Delta Office va prezinta această minunată proprietate situată în judetul Bistrita-Nasaud, în frumosul oras Bistrita, în zona Sud.Aceast apartament de vanzare este perfect pentru oricine caută un adăpost confortabil și modern.

Cu trei camere spațioase, această proprietate oferă destul spațiu pentru o familie sau un cuplu. Având în plus o baie elegant amenajată, veți avea parte de confort și intimitate deplină.

Proprietatea dispune de două locuri de parcare, soluție ideală pentru a vă asigura siguranța mașinii dumneavoastră. În plus, cu o suprafață generoasă de 64 de metri patrati, veți avea posibilitatea de a vă amenaja fiecare încăpere în funcție de preferințele dumneavoastră și de stilul de viață.

Prețul acestui imobil este de 69500 euro ( finisat la. cheie), un preț rezonabil pentru o proprietate de acest calibru, amplasată într-o zonă liniștită și accesibilă. Rezidenții vor avea parte de o atmosferă calmă și relaxantă.

Apartamentul este decomandat și oferă nivelul de confort dorit de majoritatea cumpărătorilor, întrucât este situat la doar 5 minute de centru.Construită în anul 2023 această proprietate beneficiază de o structură solidă și de materiale de calitate.

Nu ratați ocazia de a achiziționa acest imobil perfect amplasat în orasul Bistrita! Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a vă convinge de toate beneficiile pe care această proprietate le oferă.

Nu ezitati sa ne contactati: 0371237339

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici