Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere

Garsonieră, Titan

Baba Novac Residence, garsoniera, mobilat lux 50mp

410 eur
ID 2763339
Garsoniere | 50 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Titan
Zona

Titan

Suprafața utilă

50 m²

Confort

1

Etaj
4
An finalizare construcție
2019
Tip imobil
Bloc de apartamente
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

"O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită", dar cum ar fi ca și locuința să fie exact cea potrivită pentru nevoile tale? Astfel, aruncă o privire în portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata șansa de a-ți găsi liniștea într-un nou cămin. Vă propunem spre inchiriere o garsoniera, situata in Baba Novac residence. Garsoniera este mobilata complet cu fronturi MDF si accesorii Blum,Iluminata Mobexpert.
Plase de tantari la geam. Jaluzele opace (prin care nu trece lumina). Terasa tip logie, iluminata, cu priza. Masina de spalat vase Grundig. Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux. Cuptor cu autocuratare pirolitica Electrolux. Hota Grundig. Plita cu inductie Electrolux. Aer conditionat Grundig (12.000 BTU). Televizor Philips Full HD. Cuptor cu microunde Samsung. Frigider Samsung, No-Fros, totul este facut la comanda, prima inchieriera! Aceasta este situata la 7 minute de metroul Dristor, in cazul in care nu aveti masina.Sistemul de incalzire este prin centrala proprie, pe gaz. Complexul asigura paza non-stop, cu bariera. Sistemul de incalzire este prin centrala proprie, pe gaz.
Zona dispune de acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri ,hipermarketuri, și restaurante. Zonă liniștită cu trafic redus, ferită de aglomerația urbană prea bine cunoscută.
Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.
Doriți mai multe informații? Suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți cea mcai bună casă pentru familia dvs.Id intern: P8495

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici