Vânzare

4 camere | 138 m²

Bananieri Palmieri Kiwi Maslini Bambus

Dambovita / Tartasesti

320.000 €

Specificații

Număr camere 4

Număr Băi 3

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Suprafața utilă 138 m²

Suprafață teren 755 m²

An finalizare construcție 2017

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Ansamblu Rezidențial Nu

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă, Sistem irigație

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REV2003981 Bine ati venit la aceasta proprietate deosebita, un adevarat colt de rai pe un teren generos de 755 metri patrati. Cu o suprafata utila de 138 metri patrati si o amprenta la sol de 81 metri patrati, aceasta casa ofera o oaza de liniste si frumusete naturala.

La intrarea pe proprietate, veti descoperi o gradina plina de plante exotice care va vor incanta simturile. Curtea are multe plante exotice si cateva autohtone, incluzand bananieri, palmieri, kaki, kiwi, rodiu, maslin, bambus, agrise, zmeura, muri, smochini, vita de vie, ciresi, visini, coacazi si altele. Fiecare colt al gradinii aduce un plus de culoare si prospetime.

Camera care da spre curtea interioara adauga un spatiu suplimentar de 20 metri patrati, avand dimensiunile de 5x4 metri. Sub aceasta camera se afla o pivnita, iar deasupra se intinde o terasa de aceleasi dimensiuni, oferindu-va un loc perfect pentru relaxare si privelisti minunate.

Proprietatea dispune de 4 camere spatioase, o cabana si un foisor, oferindu-va multiple optiuni pentru relaxare si timp petrecut cu familia si prietenii. In plus, exista un gratar pregatit pentru mesele in aer liber si o sera pentru cultivarea propriilor legume si plante aromatice.

Gradina de fructe si zarzavat este in plina productie, asigurandu-va cele mai proaspete ingrediente pentru gatit. Aceasta casa nu este doar o locuinta, ci si un loc unde va puteti bucura de natura si confort in fiecare zi.

Va invitam sa vizitati aceasta proprietate unica si sa experimentati frumusetea si linistea pe care le ofera. Programati o vizita si descoperiti aceasta oaza speciala

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andrei Bejan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare