Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Baneasa

BANEASA | 3 CAM | 160 MP EXT - INT | CURTE GENEROASA | PARCA

1.350 eur
ID 3636768
Apartamente | 80 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Baneasa
Zona Baneasa
Număr camere 3
Suprafața utilă 80 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2021
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 5
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 1

Alexandru Popovici ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare

Acest apartament de lux cu 3 camere, situat în zona de Nord a Bucureștiului, în Baneasa, este o oportunitate unică de închiriere. Aflat la parterul unui bloc boutique cu doar 11 apartamente, acest apartament oferă o experiență de locuit deosebită.

Unul dintre aspectele care diferențiază acest apartament este curtea generoasă și intimă, cu o suprafață de 60 mp. Aici, vă puteți bucura de o cafea în compania cântecului păsărilor sau puteți petrece serile relaxante alături de familie și prieteni.

Proprietatea vine cu un loc de parcare exterior, situat în apropierea scării blocului și inclus în închiriere.

Cu o suprafață totală de 160 mp (interior + exterior), acest apartament oferă toate condițiile pentru o viață de lux și pentru a vă bucura de confortul de a vă numi acest loc "acasă".

Printre dotările interioare se numără:

Sistem video interfon
Centrală termică proprie cu termostate reglabile
Încălzire în pardoseală
1 aparat de aer condiționat în living
2 televizoare smart
Mobilier nou și funcțional de la Elvila, Mobexpert și Ikea
Mașină de spălat rufe
Uscător de rufe
Cuptor electric
Plită pe gaz
Mașină de spălat vase
Cuptor cu microunde
Tostor
Aspirator
Mobilier pentru terasă
Mașină de tuns iarba
Apartamentul se află pe o stradă liniștită în cartierul Baneasa, o zonă în dezvoltare rapidă, și este în proximitatea unor locuri și servicii importante, cum ar fi Parcul Herastrau, săli de fitness, piețe, spitale, farmacii, restaurante, cafenele și grădinițe. Toate acestea pot fi accesate la distanță de mers pe jos.

Această proprietate este ideală pentru cei care caută lux, confort și accesibilitate. Prețul de închiriere este 1.350 euro, 1 lună avans + 1 lună garantie, dar este negociabil pentru avansuri de minim 3, 6 sau 12 luni.

DETALII PROPRIETATE

Camere: 3 camere
Suprafața utilă: 80 mp
Etaj: Parter din 5
Confort: Lux
An construcție: 2021

Apartamentul este disponibil începând de acum. Pentru a programa o vizionare sau pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0736376006________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6885

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici