Vânzare

5+ camere | 398 m²

Baneasa- Pipera- Drumul Potcoavei

Bucuresti-Ilfov / Pipera (Voluntari)

595.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 398 m²

Suprafață teren 520 m²

An finalizare construcție 2008

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3+

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Gaz, Canalizare, Încălzire, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Top Home Advisors propune la vanzare o casa superba in zona Pipera- Drumul Potcoavei in regim de S+P+1+M, 170 mp/niv, living, dining, 3 dormitoare, 4 gr sanitare, mansarda open space, 2 balcoane, 1 terasa, garaj pentru 2 masini. foisor

Finisajele deosebite adauga un aer elegant si sofisticat în fiecare camera. 

Mobilierul Anthology, recunoscut pentru calitatea si designul sau rafinat, completeaza perfect atmosfera luxoasa a vilei. Candelabrele Kolarz adauga un farmec suplimentar si o iluminare spectaculoasa în diversele încaperi.( Mobilierul nu este inclus in pret!)
Pentru amenajarea bailor s-au utilizat pardoseli de calitate superioara de la Bisazza , oferind o estetica eleganta si durabilitate. Parchetul din lemn masiv de la Friul adauga caldura si stil, completând designul interior al vilei.
Materialele de înalta calitate se extind si la elementele de control al iluminatului, unde s-au utilizat întrerupatoarele de la Vimar, cunoscute pentru designul lor elegant si tehnologia avansata.

Parte din sistemul de încalzire este asigurat de caloriferele Cordivari, care ofera un confort termic optim în toata casa. De asemenea, vila este echipata cu un sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 5kw/h, care genereaza energie electrica din surse regenerabile si reduce consumul de energie din reteaua publica.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cristian Ursu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare