Închiriere

Birou, Central

Birou de inchiriat daca vrei sa ajungi bogat in zona central

200 eur
ID 1518744
Birouri | 120 m²
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

120 m²

Varianta SHORT PLAY pentru grabiti,

Se inchiriaza 1 camera cu 2/3 birouri la parter de vila cu geamuri la strada, aprox 15 mp cu: 200 euro chirie + aprox. 40 euro utilitati (curent, apa, gaz, internet, vara mai putin, iarna mai mult) pe luna. Chiria se plateste in avans, plus o luna de garantie.
Dotari: colegi civilizati, birouri, aer conditionat, internet, supraveghere video, curte interioara cu spatiu de barbeque

Magazin Mega Image la 20 de metri de birou.

11 min de mers pe jos de la metrou Obor.
3 statii de Piata Roamana, 2 statii de Bucur Obor sau 1 statie de Bdul Mosilor

Adresa: str. Toamnei nr 125 parter

Varianta LP
Inchiriez o camera complet mobilata si utilata, numai buna de munca si nu numai, ideala pentru spatiu de birouri, mai exact 2 la numar, poate chiar 3, daca nu va deranjeaza la coate, in regim sharing (adica impartim aceeasi baie si bucatarie si in mare proportie respiram acelasi aer desi exista niste usi tip glasvand, care ne pot izola si la bine si la rau). Mai amintesc vag de: aer conditionat, gigainternet, cafea boabe, centrala de gaz proprie, supraveghere video, ce sa mai, opulenta e la ea acasa. Camera, care face subiectul inchirierii, face parte din parterul unei vile (blocusor cu 3 etaje), parter compus din 2 camere (separate prin glasvandul de care aminteam mai devreme), o baie un pic mai retro, o bucatarie (pe care noi, dintr-un exces de zel nemaintalnit, am transformat-o in microbiro, adica un birou micro. Accesul in spatiu se face separat fata de restul vecinilor, locatarilor si prietenilor din vila, adica avem intrare separata. Dar inainte de intrare, se poate poposi intr-o mini curte interioara unde, fie vara, fie iarna, intre doua nu te ploua, se poate sta la o tigara, o cafea sau executa cu succes un barbeque la gratarul, masa si bancutele din dotare si ele tot vintage. Totul, petrecandu-se la umbra unui otetar zis si Ailanthus altissima, arbore ornamental exotic cu multiple intrebuintari medicinale. Era sa uit, o data pe saptamana vine o duduie care ne face curtea mai primitoare. Bloculetul este mai batranel but goldies, are sira spinarii si coastele din beton armat si nu este inca anvelopat, dar anvelopele de iarna, ca si bicicletele, trotinetele sau patinele cu rotile se pot depozita in curte, complet ferite de ochii curiosilor. La o arucatura de bat, la propriu, daca nu ai mana in ghips, e un Mega (deschis pana la ora 22), o pizzerie (care ne aduce in 10 min orice servesc ei), un parculet, unde poti sa hranesti porumbeii, daca asta are vreun efect terapeutic si o vulcanizare, unde poti sa-ti schimbi anvelopele, intre ele. Merita sa mai amintesc si de o tipografie decenta la pret si un super atelier de pantofi (fetelor, o sa va placa rau!). Zona este linistita, pe cat posibil pentru zona centrala a Bucurestiului. Locuri de parcare cat poftesti, mai la liber cu mica intelegere. Daca iti place la pas, perpedes sau la picior, de la metro' la Obor, cu cronometru intr-o mana si cu Instagram in cealalta, faci 11 min curat, daca nu e polei, dar poti faci si mai putin daca nu ti-e frica ca te prinde radarul.

Sa nu uit de noi, colectivul muncitoresc, cei care suntem chiriasii cu experienta si cu radacini de 15 ani la castel, adica cei cu care o sa te vezi aproape zilnic, suntem 2 aproape 3. Un baiat si o fata, care ori e blonda, ori e roscata. Noi aparem rar si disparem des... Suntem mai tot timpul pe fuga, mai o poza, mai o filmare, cum s-ar zice, plimbam ursul. Facem productie foto video. Nu cred ca putem sa deranjam cu ceva...poate doar cu un jazz sau un blues la niste boxe HI-FI.

"Prefer sa inchiriez la friends, sau friends of friends, sau friends of FRIENDS" cum zice un prieten pe care mi-am permis sa-l citez

Si pentru ca ne place cu camera in mana, am tras si un video cu barlogul nostru:

https://www.youtube.com/watch?v=NbusqSQG-KA&feature=youtu.be

Adresa: str. Toamnei nr 125 parter

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Duminică
25 Aprilie
Luni
26 Aprilie
Marți
27 Aprilie
Miercuri
28 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
 • Staţii de tramvai Distanţă
 • Toamnei 80 metri
 • RATB Mihai Eminescu 284 metri
 • Staţii de autobuz Distanţă
 • Lizeanu 434 metri
 • Doctor Grozovici 436 metri
 • Staţii de tren Distanţă
 • Metrorex Metrou Obor 643 metri
 • Metrorex Metrou Universitate 1.8 kilometri
 • Staţii de metrou Distanţă
 • Metrorex Metrou Ștefan cel Mare 1 kilometru
 • Metrorex Metrou Piața Romană 1.5 kilometri

Contactează utilizatorul

Birou de inchiriat daca vrei sa ajungi bogat in zona central
Marin Mugur Proprietar
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 1518744
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici