Închiriere

2000 m²

Birouri | Spatiu Comercial | Showroom | Cocor | Unirii | 0%

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

3.500 €

Specificații

Suprafața utilă 2000 m²

Suprafață totală 2700 m

Tip imobil Alte tipuri

Stadiu construcție Finalizat

Comision cumpărător 50%

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

NorthStar va ofera posibilitatea de inchiriere a unui  SPATIU DE BIROURI sau COMERCIAL pretabilpentru Casion, Sediu Banca, Showroom, Casa de moda, Call Center, etc

 Pentru companiile aflate în căutare unei clădiri multifuncționale, care poate fi transformată cu ușurință într-un centru de afaceri, un centru comercial sau chiar într-un centru educațional modern si ușor accesibil, oferim spre închiriere spatii comerciale cu suprafața de 350 mp până la 2,000  mp, într-o impunătoare și emblematică clădire aflată lângă Km. 0.

Vulturul de mare cu peștele în gheare", denumire comerciale Matrix Business Center, este alegerea ideală pentru afacerea dumneavoastră, pentru că vă oferă facilități de ultimă generație, o locație strategică și, prin flexibilitate spațiilor sale, o varietate de opțiuni privind modul de utilizare.

Caracteristici cheie:
In functie de domeniul dumneavoastra cladirea se poate inchiria integral sau pe nivel !

 Locatie centrala: Amplasată in P-ța Unirii, acesta cladire de birouri se bucura de o pozitie ideala in apropierea unor importante artere de transport, facilitand accesul rapid catre orice zona a orasului.

Design modern si functional: Spatiile de birouri din acest imobil sunt proiectate pentru a satisface nevoile unei afaceri moderne. Finisajele de calitate superioara, designul ergonomic si eficienta energetica sunt doar cateva dintre elementele care vor crea un mediu de lucru placut si productiv pentru toți care vor trece pragul acestei clădiri.

 Suprafețe variate: Cladirea oferă optiuni variate de spatii, de la spatii de birouri, la spatii comerciale, cu suprafat de pana la 1.649 mp, astfel incat sa puteti alege configurarea si suprafata potrivita nevoilor specifice companiei dumneavoastra.

  Infrastructura moderna: imobilul dispune de toate facilitatile necesare pentru a sustine o afacere in plina dezvoltare, inclusiv conexiune la internet de inalta viteza, sisteme de securitate avansate si facilitati de management al cladirii. Nu in ultimul rand, subliniem faptul ca imobilul este avizat ISU.

Parcări: Cladirea ofera acces facil la parcări publice exterioare, pentru a asigura o solutie convenabila de parcare pentru angajații și clienții dumneavoastră și la cerere va oferă posibilitate de a parca în incinta Magazinului Cocor, în schimbul unui tarif preferențial.

  Preț chirie: 10 EUR/ mp

 Avantajul Locatiei este acela ca afla la prima inchiriere dupa renovarea totala  ceea ce va permite o mutare mult mai rapida 
.
Modalitate de plata la semnarea contractului : 1 luna avans + 1 luna garantie .

 Pentru mai multe detalii despre oferta prezentata sau alte oferte similare, va stam la dispozitie la numarul de telefon din anunt sau pe Whatsapp de L-D in intervalul orar 08:00-21:00.

Suna acum si rezerva o vizionare !

Id intern: P120302

Locație

Despre zona "Unirii"

păreri exprimate de 76 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.7

Sănătate 7.3

Siguranță 7.9

Calitate aer 5.4

Curățenie 6.5

Zone verzi 6.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.2

Cultură 7.3

Educație 7.1

Sport 7.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.3

Nivel de trai 7.4

Magazine 7.8

Localuri 8.6

Parcări 6.0

Zgomot 6.4

Transport în comun

Transport în comun

8.4

Autobuz 8.5

Tramvai 8.2

Metrou 8.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Petrache Virginia

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare