Vânzări
Închirieri
Vânzare Spaţiu comercial, Ultracentral

Business la Cheie PE PROFIT !!! Investitii ZERO !

260.000 eur
ID 3580361
Spaţii comerciale | 245 m²
Iasi, Iasi / Ultracentral
Suprafața utilă 245 m²
Suprafaţă totală 300 m²
An finalizare construcție 1970
Tip imobil Spaţiu stradal
Vitrină 10.0 m
Stadiu construcţie Finalizat
Înălţime spaţiu 2.8 m
Număr încăperi 3
Număr Grupuri Sanitare 2
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Agentia imobiliara Vibe Real Estate va propune spre achizitie cat si spre investitie un bussines de succes , in plina amploare si cu succes deplin in domeniul HORECA.
Discutam asadar despre un restaurant/ cafenea la cheie cu terasa proprie in suprafata de20mp,, aflat in cea mai ravnita pozitie in oras , in inima orasului, in imediata apropiere a Mitropoliei, 3 minute de Palatul Culturii, respectiv la doar 3 minute de mers pe jos pana in Piata Unirii, pozitionat totodata la strada principala, cu vizibilitate maxima si trafic pietonal EXCELENT , la parterul unui cladiri de locuinte , cu vad format si clientela constanta, in urma caror rezulta un scoring de peste 4.5 stele pe Google, in urma la peste cateva sute de recenzii .

Spatiul beneficiaza de un decor elegant si modern in aceeasi masura, cu un design ce a fost atent atent pus in aplicare, cu mare atentie la detalii pentru a asigura cele mai inalte standarde de calitate și confort, oferind astfel fiecarui client un maxim de confort si placere.
Iluminatul natural in contrast cu iluminatul artificial , cu spoturi si leduri strategic amplasate , creeaza un ambient placut in orice moment al zilei, rezultand astfel o locatie unde gustul cafelei de dimineata este la alt nivel.
La interiorul locatiei regasim un spatiu de aproximativ 150 mp deservit clientilor, amenajat complet , zona de bar care se imbina cu bucataria complet functionala si echipata , grupuri sanitare amenajate, spatiu de depozitare de aproximativ 90 mp si terasa exterioara.

Conceptul poate fi regandit si reconfigurat in functie de viziunea fiecaruia, astfel orice activitate si extindere a business-ului poate fi posibila in viitorul apropiat.
Locatia in sine a fost gandita astfel incat sa sa deserveasca pana la aproximativ 70-80 persoane, la o grad de ocupare de aprox. 100 %, procent atins de cele mai multe ori in weekend , ia in cursul saptamanii gradul de ocupare fiind de peste 50-60 %. Produsele oferite si create de echipa proprie de peste 10 oameni, dedicati si atenti la detalii, satisfac orice pretentie si gust .
Se ofera contract de inchiriere cu preluare de SRL, activ , valabila inca 3 ani, cu posibilitate REALA de a fi prelunjit cu inca 3-5 ani, la un pret cu MULT sub cel al pietei actuale.
Se ofera ulterior unor discutii de prealabil acte doveditoare de pe SRL , balante, rapoarte cheltuieli, profit anual etc.
De retinut ca afacerea este pe profit !
Se preda cu absolut tot ( echipamente, piese mobilier, mese, investitiile aduse de-a lunul anilor si la amenajarea spatiului, SRL, contract de inchiriere tc)
SE OFERA SUPORT PE PARTEA DE MANAGEMENT , TIMP DE 1-3 LUNI
NU SE PERCEPE COMISION DE INTERMEDIERE !

Asadar , daca doresti un business consolidat, cu rating foarte bun , apreciat de mii de cetateni, ieseni cat si straini, cu clientela formata si fidela te asteptam la o discutie in particular.

Solicită vizionarea proprietății

Business la Cheie PE PROFIT !!! Investitii ZERO !

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 345 metri
  • Staţie autobuz 432 metri
  • Staţie autobuz 564 metri
  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Piața Unirii 344 metri
  • Piața Unirii 353 metri
  • Subpasaj Alexandru cel Bun 494 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Iași 742 metri
  • Iași Nord 892 metri
  • Iași Nicolina Internațională 1.5 kilometri
Contactează utilizatorul
Business la Cheie PE PROFIT !!! Investitii ZERO !
Antonio Cojocaru Consultant imobiliar VIBE REAL ESTATE
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3580361
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici