Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 1 cameră, Central

Buzias Teren cu Constructie Central in Parc-Oportunitate Inv

59.000 eur
ID 3528477
Case - Vile | 250 m² | o cameră
Resita, Caras-Severin / Central
Zona Central
Număr camere 1
Suprafața utilă 250 m²
Suprafață teren 286 m²
An finalizare construcție 1950
Stare proprietate Bună
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 10-20
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz


BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:Oportunitate de investitie-Comision ZERO cumparator.Este amplasata in Parcul cu Colonada imprejmuita de zona impadurita cu alei pentru promenada.In finalul descrierii contine VIDEO.
Imobilul poate avea destinatie de locuinta rezinentiala,restaurant,etc.este situata in zona ultracentrala a Localitatii Buzias,Judetul Timis,respectiv Sud-Vestul Romaniei. In apropiere se regasesc blocuri de locuinte cu spatii comerciale la parter, sedii de institutii, diverse unitati comerciale si bancare etc. Transportul public este bine deservit, in imediata apropierea aflandu-se statiile de autobuz cu rute interne, precum si inter-judetene.
Proprietatea este formata din teren privat in suprafata de 286 mp.si cladire (doar peretii)din caramida tratata termic cu insertie de metal.
Constructia este amplasata pe fundatie de beton armat,in suprafata tot de 286 mp.fara acoperis si necesita renovare.
Detine bransamente la curent, apa si canal.Se pot continua lucrarile la solicitarea noului proprietar,autoritatile oferind concursul in vedera imbunatatirii constructiilor in zona.Oferta se adreseaza iubitorilor de natura si initiativa in afaceri.
Proprietatea se vinde insotita de toata documentatia,fara datorii fiscale,pretul fiind usor, negociabil.
Nu se afla in zona cu risc de inundatie.
BENEFICII DE ZONA:
Proprietatea se afla in centrul orasului Buzias,in Parcul cu Colonada,zona dovedita de autoritati a beneficiilor de sanatate privind calitatea suplimentara de ozon,similara cu altitudinea cotei 1400 din Sinaia.
In apropiere la cca 100 m.se afla zona comerciala,gradinita,scoala, parcare auto mare,platou unde se desfasoara periodic spectacole oferite de autoritati.
Daca si dumneavoastra aveti o proprietate in Resita sau in Judetul Caras-Severin si doriti sa o vindeti sau inchiriati va rugam sa sunati la numerele de telefon- Petre Culcea,Broker Imobiliar: 0784 726 875 si vom crea un profil personalizat pentru vanzarea sau inchirierea acesteia, vizibil pe site-ul oficial de imobiliare al orasului: resita.activimob.ro

  • Staţii de tren Distanţă
  • Reșița Sud 424 metri
  • Reșița Nord 4.0 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici