Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Cabana duplex Valea Gepisului

250.000 eur
ID 2990548
Case - Vile | 250 m² | 5+ camere
Grosi, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 250 m²
Suprafață teren 1800 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Încălzire

Sunteti in cautarea unui loc de relaxare sau a unui busines in regim hotelier?? Agenția imobiliară Karimob vă propune spre achiziție comision 0% la cumpărător o cabana duplex pe Valea Gepisului intr-o zona deosebit de linistita, nu departe de Oradea, inconjurata de padure , dea lungul Paraului Gepis.
Cabana este duplex cu intrari separate , avand fiecare parte la parter o terasa comuna cu suprafata de 56 mp, un living cu bucatarie open space si o baie, la mansarda 3 dormitoare cu vederi incredibile, un balcon comun cu suprafata de 56mp, si posibilitate de extindere la urmatorul nivel al mansardei . Suprafata untila a fiecarei cabane este de 125 mp iar suprafata terenului de 1800mp pentru ambele cabane. Cabanele are o curte deosebit de mare si frumoasa,cu multa verdeata , flori, filigorie, garaj si 102 tuia., o adevarata oaza de liniste si relaxare. Incalzirea se face pe lemne.
Toate actele la zi, se vinde complet mobilată și utilată.
În cazul în care oferta noastră corespunde intereselor dumneavoastră pentru orice informații vă stăm la dispoziție, zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00, la numărul de telefon 0751517576 precum și la sediul Agenției KARIMOB CONFORT , din Oradea, str Aleea Salca , nr 22.
Va mulțumim ca ne-ați vizitat !

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici