Vânzare

Spaţiu comercial, Central

Cabinete în Policlinica Municipală Arad central

800 eur
ID 2365995
Spaţii comerciale | 160 m²
Arad, Arad / Central
Zona

Central

Suprafața utilă

160 m²

Clasă energetică

A

Ofer spre vânzare 2 spații cu destinație medicală în fosta Policlinică Municipală Arad. Se pot cumpăra împreuna sau separat.
Cât despre amplasare, clădirea Policlinicii este o bijuterie a art déco-ului arădean, construită de americani în anii '30 și marcată de o bogată istorie în spate. Cel mai important aspect este poziționarea ultracentrală, la doar câteva minute de mers pe jos de Primărie, Tribunalul Arad, Ziridava, Biserica Roșie și multe alte repere bine-cunoscute de arădeni. De asemenea, alte puncte forte sunt sălile de așteptare boeme, tavanul înalt, spațiul aerisit și cabinetele luminoase, dar lista nu este nicidecum exhaustivă.
De menționat că Policlinica este alcătuită în totalitate din spații cu destinație medicală, este prevăzută cu lift, grupuri sanitare etc., ceea ce facilitează demersurile necesare pentru deschiderea unui cabinet medical.

Primul spațiu este compus din două încăperi și cote-părți (sală de așteptare, lift, toalete, vestiar), însumând 111 mp. Este renovat, incluzând schimbarea instalațiilor sanitare și electrice.
Cel de-al doilea este format dintr-o încăpere și stație de oxigen, precum și cote-părți conform normelor de funcționare ale unui cabinet medical, în suprafață totală de 37 mp.

Prețul este 800 euro/mp conform C.F. (ușor negociabil).

Mai multe informații la telefon - 0770265501

Merită programată o vizionare!

casa zzen
O vizionare îți poate aduce un premiu!
În perioada 18.10-07.11.2021, dacă programezi o vizionare, te înscrii automat în tombola CasaZZen În fiecare săptămână poți câștiga premii necesare pentru confortul și bucuriile de acasă. Vezi noutățile în pagina de Facebook. Regulament tombolă disponibil AICI.
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
30 Octombrie
Duminică
31 Octombrie
Luni
01 Noiembrie
Marți
02 Noiembrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Cabinete în Policlinica Municipală Arad central
Alexandru Proprietar
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2365995
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici