Vânzare

Caciulata / Teren +HOTEL /Terasa Hotel / Teren +Parcare Hote

Valcea / Caciulata
7.942.800 €

Rată estimată

178.082 Lei/lună

Avans (15%)

5.921.357 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Suprafață teren 7000 m²

Clasificare teren Intravilan

Front stradal 70 m

Comision cumpărător 3%

Nu include TVA Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip teren Construibil

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID Proprietate: P84921
       
KING IMOBILIARE VA PROPUNE PENTRU ACHIZITIONARE UN HOTEL DE 3 STELE ,DE 1420 DE METRI PATRATI ,CONSTRUIT PE UN TEREN DE 872 DE METRI PATRATI ,CARE SE VINDE IMPREUNA CU TERENUL DE 1157 DE METRI PATRATI PE CARE ESTE AMENAJATA PARCAREA HOTELULUI ,TERENUL DE 885 DE MP ,PE CARE ESTE CONSTRUITA TERASA HOTELULUI DE 296.4 MP SI UN ALT TEREN DE 3172 DE MP IN CACIULATA , CEA MAI RENUMITA STATIUNE BALNEO-CLIMATERICA DE PE VALEA OLTULUI .
Aflate la poalele Carpatilor Meridionali , pe malul raului Olt la 18 km nord de Ramnicu Valcea si 80 km sud de Sibiu , toate aceste terenuri si constructii se afla chiar in punctul unde natura imbina in mod armonios peisajele oferite de munti si cele oferite de rau si dispun de un flux continuu de turisti pe tot parcursul anului , acestia fiind atrasi aici atat de peisajul de basm , cat si de zonele de agrement si de divertisment ,de izvoarele de ape minerale sulfuroase si de bazele de tratament ultramoderne ,ce ofera tratamente pe intrega perioada a anului .
 Iincalzirea spatiilor se realizeaza atat pe gaz cat si pe apa geotermala iar incalzirea piscinei si a apei calde din hotel se realizeaza pe gaz . La demisol se gasesc sala de fitness 30 mp , dotata cu 10 aparate (benzi ,biciclete) , doua vestiare ,cu cate doua dusuri pentru barbati si femei , centrala termica, sauna si zona de recreere , jacuzii(de 6 persoane cu 80 de guri de suflare ,cu instalatie proprie de filtrare a apei ,prevazuta cu automatizare (filtrare automata) , sala de masaj , piscina de 19mp si 1,4m adancime , prevazuta cu sistem de filtrare propriu al apei , reglare automata a temperaturii apei, doua dezumidificatoare pentru ventilarea spatiului si camera tehnica a piscinei de 8 mp .
La exterior se afla o Baterie de cilere cu doua compresoare pentru producerea de aer conditionat rece ,un Generator / grup electrogen de 44 kw si statie frigorifica impartita in doua camere, una cu spatiu frigorific cu temperatura de pana la -20 grade celsius si un spatiu de racire pentru legume si fructe ,toate in suprafata de 12 mp.
Finisaje Demisol: Tencuiala structurata , Gresie antiderapanta ,Faianta .
       PARTERUL   are o suprafata de 281.6mp , unde gasim zona de receptie cu o suprafata de 18 mp ,prevazuta cu un acces liber in fata usilor de intrare de 12 mp ,cu 5 trepte de urcare si o rampa pentru persoane cu dizabilitati pe o lungime de 18m , spatiu birou administrativ de 10mp, prevazut cu grup sanitar propriu , un saas de 3,8 mp ,doua Grupuri sanitare de 6,8 mp si un grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati de 4,3 mp. O camera Tehnica de 3,6mp ,unde se afla instalatiile de avertizare pentru anti-foc, un salon Breakfast de 85 mp , zona de bar de 13 mp , depozit bauturi de 2,2 mp , un oficiu de 16 mp pentru mic dejun , doua zone de vestiar pentru zona de bucatarie de 5,2 mp fiecare si o bucatarie complet utilata (cuptor electric profesional ,aragaz professional , vitrine frigorifice si congelatoare ).
Finisajele sunt realizate din pardoseli de marmura slefuita si lustruita cu modele realizate manual din acelasi material si tamplarie din aluminiu antracid.
       MANSARDA are o suprafata de 155mp ,4 camere  dintre care doua camera duble  ,doua camera individuale si terase de 100 mp 
Hotel 1396 mp suprafata construita  la care se adauga  parcare pentru autovehicule de 850 mp (dotate cu bariere pentru acces si camera de supraveghere illuminate in timpul noptii)
SISTEMUL CONSTRUCTIV : 
       Fundatii continue din beton armat , infrastructura din pereti de beton armat .
Suprastructura ,din beton armat si plansee monolite din beton armat si inchideri din zidarie de caramida.
Mansarda executata din zidarie de BCA ,placata cu tabla ,cant Belgian si termoizolatie de 20cm .Planseu la mansarda din doua straturi de rigips anti-foc.
Fatada are termosistem de 10 cm ,finisaj structural si placi compozite cu vata minerala ,ferestre din PVC , profil Belgian , cu geam termopan .
Panouri Fotovoltaice , ce produc 15 kw si panouri pentru producera apei calde menajere . 
Alimentare cu Energie electrica  de 100 kw .

TEREN+TERASA
 
       TERASA DE VARA de 296,4 mp  ,construita din lemn stratificat cu invelitoare din panza contra apei si rezistenta la raze ultraviolete , grup sanitar propriu , energie electrica, canalizare si apa curenta proprii , individuale ,constructia este realizata pe diafragme de beton pe care s-a montat structura din lemn stratificat .Constructia este realizata in trepte ,avand loc pentru 80 de persoane , 5 locuri de parcare proprii si este amplasata pe un teren de 855mp ,care se afla Vis-avis de hotel si are deschidere la strada de 70m .


TEREN 
       Spatiu total 3170 mp dintre care 1670 este construibil , avand alimentare cu energie electrica  de 55kw .Terenul este racordat la apa si canalizare si are o deschidere la strada de 100m .

AGENT IMOBILIAR : NITA SERGIU-ALEXANDRU.

Id intern: P84921

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului KING IMOBILIARE

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare