Vânzare

3 camere | 127 m²

Cartier Rezidential! casa moderna Targoviste

Dambovita / Targoviste

179.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 127 m²

Suprafață teren 546 m²

An finalizare construcție 2020

Stare proprietate Bună

Clasa energetică A

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Persoană fizică

Se vinde o casa superba in inima cartierului rezidential Dealul cu Tei, o zona cunoscuta pentru linistea si siguranta sa. Aceasta proprietate deosebita este perfecta pentru familiile care isi doresc confort si acces la toate facilitatile moderne.
Locuința este compusa din urmatoarele incaperi:
• Parterul casei, care comunică cu etajul printr-unul din cele 2 holuri, are o compartimentare decomandata, un living spatios ,o bucatarie tip open complet utilata, cu loc de servire a mesei , grup sanitar cu dus , iesire spre terasa, vestibul la intrare.
• Etajul casei se compune dintr-un hol foarte spatios, cel de-al doilea grup sanitar dotat cu cada, două dormitoare spatioase si bine luminate - unul dintre ele avand atasat un dressing mobilat,dotat cu ferestre tip Velux pentru lumina naturala si aerisire, in timp ce cel de al doilea are iesire spre o terasa exterioara.Totodata etajul este dotat cu o scara pliabila care faciliteaza accesul la podul casei, complet izolat fonic si termic.
• In curtea interioara regăsim terasa exterioara cu iesirea din living,complet mobilata si utilata, dotata cu un sistem de inchidere cu geamuri batante, o gradina amenajata cu spatiu pentru relaxare si loc de joaca pentru copii.
Imobilul,de asemenea, este dotat cu sistem de aer conditionat , sistem de supraveghere video,centrala termica,hota, panouri fotovoltaice, internet de mare viteza.
Imobilul este racordat la toate utilitatile necesare:gaz,curent,apa,canalizare.
Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare,va rugam nu ezitati sa ne contactati telefonic sau e-mail
Nu ratati ocazia de a locui intr-o casa de vis,intr-un cartier de elita. Va asteptam sa descoperiti confortul si eleganta acestei proprietati extraordinare

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Sorin

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare