Vânzare

3 camere | 240 m²

Casă 3 camere, 240 mp, Abrud - Munții Apuseni

Alba / Abrud Sat

84.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 240 m²

Suprafață teren 435 m²

Stare proprietate De renovat

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz oferă spre vânzare o casă cu 3 camere în centrul localității Abrud. Acestă proprietate cu o suprafață utilă de 240 de metri pătrați și o grădină spațioasă de 237 de metri pătrați oferă o oportunitate excelentă pentru un stil de viață confortabil într-o locație centrală.
Casa are trei camere generoase, care pot fi utilizate ca dormitoare sau spații de living, oferind o flexibilitate considerabilă pentru aranjarea interioară conform preferințelor dumneavoastră. Bucătăria este funcțională și oferă suficient spațiu pentru gătit și luat masa în familie. Este locul unde puteți pregăti delicioasele mese și petrece timp de calitate împreună. Casa dispune de o baie, ceea ce adaugă un nivel de confort suplimentar pentru locuitori.
Un hol spațios poate servi ca zonă de intrare și poate fi amenajat cu mobilier sau accesorii pentru depozitare. Prezența anexelor gospodărești oferă spațiu suplimentar pentru depozitarea uneltelor, echipamentelor sau altor obiecte, precum și pentru desfășurarea activităților de gospodărie. Grădina de 237 de metri pătrați oferă locuri ideale pentru recreere, grătar sau amenajări de joacă pentru copii. Este un spațiu potrivit pentru relaxare în aer liber. Această proprietate se află în centrul localității Abrud, oferind acces facil la magazine, școli, bănci și alte facilități din zonă.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati cu incredere!
Cod ofertă / ID BLITZ: P96614
Id intern: P96614

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare