Vânzare

3 camere | 90 m²

Casă 3 camere in Periam, renovata, incalzire in pardosea...

Timis / Periam
70.000 €

Rată estimată

1.569 Lei/lună

Avans (15%)

52.185 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Suprafața utilă 90 m²

Suprafață teren 466 m²

Număr camere 3

Niveluri imobil 12+

An finalizare construcție 2024

Număr Băi 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare Nu

Stare proprietate Rezonabilă

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Re/Max Dynamic vă ofera la vânzare în calitate de reprezentant exclusiv al proprietarului,  fără comision pentru cumpărător o proprietate formată din casă si teren.  Aflată într-o zonă accesibilă din localitatea Periam, județul Timiș, proprietatea a fost modernizată si oferă acum atât confortul unei case noi, cât și avantajul unei locații bune. Terenul de 466 mp completează perfect spațiul construit de 114 mp, din care suprafața utilă este de 90 mp.
Casa, aflată la stadiul de gri, este gata pentru personalizare – aveți posibilitatea să adăugați finisajele care să reflecte stilul dumneavoastră personal, precum: gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare și uși de interior. Aceasta dispune de un living luminos, două dormitoare primitoare, bucătărie, baie cu geam și cameră tehnică, oferind spațiu și funcționalitate pentru o viață confortabilă.
Un alt avantaj este încălzirea în pardoseală, prevăzută cu circuit separat și termostat pentru fiecare încăpere, asigurând astfel controlul temperaturii în funcție de preferințele fiecăruia.
Renovarea completă din 2024 a inclus schimbarea acoperișului, a instalațiilor electrice, sanitare și de încălzire, precum și înlocuirea ferestrelor cu ferestre tip termopan. Exteriorul a fost complet finisat, cu termosistem pe bază de ampora și tencuială structurată, ceea ce garantează o bună izolație și un aspect estetic deosebit. 
Această casă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să finalizeze o locuință după propriile preferințe, într-o locație accesibilă și bine conectată.
Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare vă rog să mă contactati telefonic.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Francisc Ervin Racz

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare