Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa 4 camere, vanzare, zona Montana, Homoraciu

115.000 eur
ID 3624773
Case - Vile | 141 m² | 4 camere
Izvoarele, Prahova / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 141 m²
Suprafață teren 400 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Clasă energetică A
Consumul total de energie primară 113.0
Indicele de emisii echivalent CO2 10517.0
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Încălzire
 Preț negociabil

Vă propunem spre vânzare o casă cu 4 camere comuna Izvoarele, Homorâciu, Jud. Prahova, unde liniștea și frumusețea se împletesc într-un cadru idilic.

Aducem în atenție această proprietate de excepție, perfectă atât pentru a vă crea o casă de vacanță de vis, cât și pentru a vă stabili permanent într-un mediu relaxant și reconfortant.

Casa, dispusa pe P+1E+M, este construită în anul 2020 și amplasată pe un teren de 400 MP, este un adevărat refugiu al confortului și rafinamentului. Cu o amprentă construită la sol de de 65 mp utili, dispune de toate facilitățile necesare pentru a vă bucura relaxare si liniste, compusa din parter, etaj și mansardă finisată.

La parter, regasim un living luminos, cu o bucătărie open space, creând un spațiu perfect pentru relaxare, si o baie modernă. Suprafata utila a parterului este de 41 de MP. Proprietate se vinde complet mobilata si utilata cu exceptia televizoarelor si a lucrurilor personale.

La etaj regasim două dormitoare, dispuse de o baie comuna, fiecare dormitor beneficiind de un balcon privat de 6mp, unde puteți savura diminețile în liniște și armonie.
Mansarda este finisata cu placa din gips carton, parchet, avand in present 4 paturi single, este un spatiu deschis pe care il puteti compartimenta cum va doriti.

Confortul termic este asigurat de o centrala pe peleti, asezata in camera tehnica de la parter, (se vinde impreuna cu un stoc de aprox 4 tone peleti) dar si de o centrala electrica pe curent trifazic. Casa beneficiaza de o izolatie sporita atat pe exterior cat si in interior. Apa calda este asigurata de boilerele electrice. De asemenea, se vor monta panouri fotovoltaice pentru a deveni independet din punct de vedere al energiei electrice, proiectul este depus, urmand in cel mai scurt timp sa fie montate.

Exteriorul are o curte frumos amenajată, o zona verde generoasa, alei betonate și zone de relaxare gândite cu atenție. Un foisor de 16mp vă așteaptă să vă bucurați de serile de vară, iar grătarul este locul ideal pentru a vă demonstra abilitățile culinare.
Garajul are o suprafata de 30 MP, cu placa de beton, este construit integral pe structura de lemn, acoperit cu tabla.

Siguranța este o prioritate, astfel că proprietatea este echipată cu camere de supraveghere video și senzori de mișcare, asigurându-vă un somn liniștit și o siguranta sporita.

In vecinetate este o pastravărie pitorească și venerabila Mănăstire Crasna. La doar 10 minute distanță se află Valenii de Munte, iar orasul Ploiesti este la doar 40 de minute distanță. Bucureștiul este, de asemenea, la o distanta de 1 oră și 20 de minute.

Link prezentare: youtube.com/watch?v=znzbNJNH7vw

Comision 0% pentru cumpărător.

Pentru mai multe deltalii și pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!

Solicită vizionarea proprietății

Casa 4 camere, vanzare, zona Montana, Homoraciu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Măneciu Pământeni 2.1 kilometri
  • Homorâciu 2.3 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa 4 camere, vanzare, zona Montana, Homoraciu
Andrei Scutaru Consultant imobiliar THE BLACK SWAN
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3624773
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici