Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Unirii

Casa 4 camere,2020,Unirii,Targu Mures

180.000 eur
ID 3644325
Case - Vile | 138 m² | 4 camere
Targu Mures, Mures / Unirii
Zona Unirii
Număr camere 4
Suprafața utilă 138 m²
Suprafață teren 375 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2

Contact 0750400684- Adrian
Easy Imobiliare ofera spre vanzare casa cu curte, 4 camere si 2 bai, situata in cartierul Unirii.

Cladirea a fost construita in anii 2019-2020, din caramida, cu izolatie de polistiren de 10 cm. Ferestrele si usile interioare sunt confectionate din lemn (brazi borovi), incalzirea si apa calda menajera sunt furnizate de centrala de gaz cu condensare.

Icirc;n casa se gasesc 3 camere, o camera de zi, 2 bai, bucatarie, hol si camara. Este amenajat si un pod, care momentan functioneaza ca spatiu de depozitare dar care poate fi modificat foarte usor in spatiu pentru birou sau garderoba.

Terasa acoperita de 28 mp ofera un loc ideal pentru o relaxare dupa o zi grea de munca si care va alinta cu o priveliste unica asupra orasului.
Sub terasa se gaseste o pivnita de 24 mp, cu o inaltime interioara de 2,5 m. Acesta este utilat cu curent electric si apa.

Terenul este imprejmuit complet cu gard, curtea din fata este pavata, iar cea din spate este amenajata cu gazon. Icirc;n aceasta parte a curtii este instalat un sistem automat de irigatie.

Costul de intretinere a cladirii este asemanator cu al unei apartament de bloc. Acest lucru va fi mult imbunatatit in viitorul apropiat, avand in vedere ca se va monta un sistem fotovoltaic de 6 kWh.

Icirc;n apropierea locuintei se gaseste un magazin Penny, Palas, Darina, Petry, Timko etc. Scoala, gradinita se afla la distanta de 5 minute cu masina, iar statia de autobuz este la 10-12 minute mers pe jos.

Suprafata utila a casei este 138 mp, iar suprafata terenului este 375 mp.

Aceasta locuinta poate fi ideala pentru o familie care doreste o casa moderna, complet pregatita in Tg. Mures.

Casa se vinde la pretul de 180.000 euro. Comision ZERO!
Contact 0750400684- Adrian
Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt!
Easy Imobiliare este si va ramane partenerul tau, scopul nostru este ca tu sa te relaxezi iar noi sa gasim solutii complete pentru tranzatiile tale imobiliare, indiferent ca doresti sa vinzi sau sa inchiriezi.Nu ezitati sa ne puneti la treaba!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici