Vânzare

5 camere | 160 m²

Casa 5 camere de vanzare | 160 MP | Chitorani | Prahova |...

Prahova / Bucov

165.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 401 m²

An finalizare construcție 2016

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 3

Clasa energetică B

Consum total de energie primară 133_96

Indicele de emisii echivalent CO2 12_52

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire, Climă

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

The Black Swan, agenția ta imobiliară, vă propune spre vânzare o casă în Chitorani, pe Strada Iuliu Maniu, Nr. 204, perfectă pentru cei ce caută o locuință într-o zonă foarte liniștită și plină de verdeață.

Această proprietate, dispusă pe Parter + Etaj, are o suprafață utilă totală de 160 mp și o amprentă la sol de 89 mp, oferind un spațiu confortabil și intim pentru întreaga familie. Terenul generos de 401 mp este frumos amenajat, cu pomi fructiferi, gazon, și un spațiu separat pentru legume în spatele curții. De asemenea, curtea dispune de un grătar mare, echipat și cu plită, ideal pentru momentele de relaxare în aer liber.

Casa, construită în anul 2016, este realizată din structură de lemn, cu o compoziție a pereților ce asigură o izolare termică superioară: polistiren de 10 cm, folie cu bule rezistentă UV, OSB, spumă injectată, OSB și rigips.

La parter, găsim un living spațios, o bucătărie, ambele cu ieșire separată către terasa de 11 mp, un dormitor primitor și o baie. Etajul este destinat odihnei, cu un dormitor matrimonial dotat cu baie proprie și terasă de 13 mp, o cameră dressing/dormitor si încă un dormitor și o baie.

Casa se vinde complet mobilată și utilată așa cum este prezentată în poze, fiind echipată cu 4 aparate de aer condiționat și o centrală proprie nouă, pe gaz, , oferind confort și eficiență energetică pe tot parcursul anului.

Caracteristicile speciale ale acestei proprietăți includ structura ușoară foarte bine izolată și curtea superb amenajată, creând un mediu de viață plăcut și relaxant. Zona este foarte liniștită, perfectă pentru cei ce caută un refugiu departe de agitația orașului, însă la doar 10 minute de oraș.

Nu rata ocazia de a transforma această casă într-un cămin perfect pentru tine și familia ta, într-o zonă liniștită și plină de verdeață!

Comision 0% pentru cumpărător.

Link prezentare video: youtube.com/watch?v=4q5g-XTlOFc

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, va stam cu drag la dispozitie!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andrei Scutaru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare