Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa ANVERS 6 camere Colina Lac Saftica

249.000 eur
ID 2575879
Case - Vile | 171 m² | 5+ camere
Saftica, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

171 m²

Suprafață teren
460 m²
An finalizare construcție
2021
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
1
Număr Băi
2
Posibilitate parcare
Da
Nr. locuri parcare
2
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Ansamblul rezidențial Colina Lac este un proiect rezidențial ce oferă case și apartamente îmbinate armonios, gândite unitar din punct de vedere al concepției și realizării. Proiectul este localizat în zona DN1-Corbeanca-Săftica (în apropiere de Therme Bucuresti si DN1 Value Center, una dintre căile de acces spre proiect fiind chiar prin incinta centrului comercial, din Balotești). În acest proiect, accentul este pus pe calitatea vieții, design unic și o foarte bună execuție a construcțiilor.
În prima fază se vor construi 112 imobile, dintr-un proiect mult mai amplu, ce se va întinde pe o suprafață de 30 hectare, chiar pe malul Lacului Petresti III.
Casa Anvers este spațioasă, ale cărei 6 camere sunt distribuite pe parter, etaj și mansardă. Din întreg ansamblul Colina Lac, modelul Anvers este cea mai generoasă locuință, fiind amplasată strategic, în poziții de colț, ocupând și cele mai generoase suprafețe de teren. Loturile de teren pe care sunt amplasate casele Anvers sunt între 415 -503 mp, suprafețele de teren liber fiind între 217 și 352 mp. Grădina se va fi livra amenajată cu gazon și va fi echipată cu aspersoare.
Pe zona de parter va exista o cameră pe care, după preferințe, o veți putea amenaja ca dormitor sau spațiu de birou. Bucătăria va fi open space, cu zona de living și dining (în integralitatea ei, zona va fi placată cu pardoseli din parchet din lemn triplu-stratificat), iar spațiul de peste 40 de mp permite o delimitare elegantă a zonelor. Tot pe zona de parter avem și o baie, iar cu iesire din zona de dining, bucatarie și dormitor, o terasă exterioară de 27 mp, amenajată cu deck negru.
Etajul oferă ca propunere de amenajare 3 dormitoare, dintre care unul master, ce este deservit de un dressing și o terasă splendidă de peste 30 mp!
Mansarda va fi livrată către viitorul proprietar ca open space. Spațiul de peste 50 mp al mansardei poate fi amenajat în multiple variante, fiind un spațiu înalt, ce abundă de lumina care intră prin cele 6 Veluxuri. Dacă viitorii proprietari vor dori să amenajeze un grup sanitar în mansardă, acest lucru va fi usor de realizat, pentru că toate instalațiile vor fi pregătite pentru acest lucru.
Suprafața utilă totală a imobilului va fi de aproximativ 171 mp.
Spațiile interioare vor fi ample și foarte luminoase, suprafețele vitrate fiind proiectate a fi până la nivelul pardoselii, însă fără să se neglijeze confortul termic, întrucât s-au ales geamuri tripan, Profile PVC sistem VEKA SOFTLINE 76 AD, clasa A, prevazute cu sticla 4Seasons, care la exterior este tratata cu o pelicula de reflexie UV si argon intre foile de sticla. Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă eficientă termic si izolați cu vata minerală bazaltică, cu o grosime de 15 centimetri (caracteristică specifica caselor pasive).Toate unitățile vor fi livrate cu preechipare pentru instalarea sistemului de aer condiționat, dotate cu centrală termică proprie, încălzirea este realizată prin pardoseală, iar în fiecare cameră va fi instalat câte un termostat.
Când vine vorba de finisaje, vom avea dotări precum pardoseli din parchet de lemn triplu-stratificat în culori calde, plăci ceramice Marazzi în nuanțe de alb și bej, în zonele expuse la umiditate din băi.
Băile vor fi complet echipate cu obiecte sanitare, baterii negre mat, marca Dalet, rezervoare WC cu montare încastrată marca TECE, prize etanșe cu contact de protecție, totul fiind gândit până în cel mai mic detaliu pentru a asigura viitorului utilizator maximum de confort și siguranță.
Ușile interioare vor fi furnizate de Pinum și s-a ales albul, pentru a da o notă de distincție și luminozitate spațiilor.
Confortul proprietarilor este și va fi mereu o prioritate, prin urmare fiecare imobil va avea câte două locuri parcare și priză de încărcare pentru autovehiculele electrice. Vor exista locuri de parcare pentru vizitatori, dar și un parc în suprafață de 720 mp.
Fațadele imobilelor vor avea un aspect deosebit, urmând a fi placate cu cărămidă aparentă, îmbinată cu tencuială decorativă de foarte bună calitate, într-un joc foarte frumos realizat din punct de vedere arhitectural!
Proprietățile vor fi predate începând cu 31/08/2021, în funcție de amplasarea fiecăreia în fazele de proiect.

Vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită în showroomul nostru din Str. Electricienilor, pentru a descoperi farmecul aparte al acestui proiect! Și abia așteptăm să spui și tu "Colina Lac este casa mea!"

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
04 August
Joi
05 August
Vineri
06 August
Sâmbătă
07 August
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Valoarea creditului lei

Avans lei

Perioadă luni


Rată lunară estimativă: lei

Am citit şi sunt de acord cu Politica de Confidenţialitate HomeZZ.ro. Prin apăsarea butonului 'Aplică' de mai jos confirm că sunt de acord ca datele cu caracter personal să fie prelucrate de către GFS LOANS SRL respectând Politica de Confidenţialitate a acesteia.

Cererea a fost trimisă cu succes!
Ceva nu a mers bine. Încearcă din nou!

Contactează utilizatorul

Casa ANVERS 6 camere Colina Lac Saftica
Ciprian Miron Consultant imobiliar RE/MAX Properties
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2575879
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici