Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

CASA Clinceni PANOURI SOLARE 2023

119.000 eur
ID 3664446
Case - Vile | 108 m² | 4 camere
Clinceni, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 108 m²
Suprafață teren 330 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă
 Preț negociabil

Va propunem spre achizitie o casa situata in Comuna Clinceni, intr-o zona de case in plina dezvoltare, o zona aerisita si placuta. Aceasta face parte dintr-un ansamblu de 3 case, dintre care 2 finalizate si una in curs de finalizare.
Casele sunt dispuse pe regim de inaltime P+1+Pod, construite pe structura de beton si zidarie din caramida (inclusiv toate compartimentarile interioare). Exista placa de beton atat peste parter, cat si pentru etajul 1. Podul este pe toata suprafata casei, are o inaltime de 1.80m si poate fi amenajat pentru spatiu de joaca sau o depozitare curata generoasa. Accesul in zona de pod se face de la etajul 1 prin sistem chepeng, cu scara retractabila.
Imobilele sunt racordate la reteaua electrica, dar casa dispune suplimentar de panouri solare instalate cu putere de 6KW, ceea ce face ca costurile de intretinere (incalzire, gatit si mentenanta casei) sa fie foarte mici.
Casa se preda complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, corpuri sanitare la baie si dispune de incalzire in pardoseala atat pe parter, cat si la etaj (inclusiv in bai), cu control inteligent a temperaturii pe fiecare camera in parte.
Terenul are o suprafata de 330 mp, din care 80 mp este amprenta casei, iar 250 ramane curte libera. Terenul este imprejmuit cu gard de zidarie spre strada si partea din spate, iar gardul lateral cu vecinii este din plasa sudata. Curtea este amenajata cu gazon, pomi si alte plante decorative.
Este o casa ideala pentru o familie tanara cu copii care are nevoie de libertatea unei case cu curte, spatiu de joaca, casa compartimentata corect si util pentru traiul zilnic. Intrarea in casa este intr-un hol generos ce pemite amenajarea unui spatiu de depozitare haine si incaltaminte, banca pe care sa te asezi cand te incalti, cuier si oglinda, bucataria este patrata, spatioasa si luminoasa, dand posibilitatea amenajarii atat a spatiului de gatit, cat si spatiu pentru o masa de patru persoane. Livingul are acces spre terasa din spate, dispunde de geamuri largi si multa lumina. Baia este complet amenajata cu corpuri sanitare moderne, are geam spre exterior, iar gresia si faianta sunt in culori neutre, placute. La etaj sunt 3 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie si spatiu pentru dressing. Celelalte 2 dormitoare au acces la o baie situata in spatiul comun. Ambele bai de la etaj sunt facute cu cada si au geamuri spre exterior.

Daca vi se pare interesanta o astfel de casa in imediata apropiere a orasului, va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.

Solicită vizionarea proprietății

CASA Clinceni PANOURI SOLARE 2023

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
22 Mai
Joi
23 Mai
Vineri
24 Mai
Sâmbătă
25 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Primăria Clinceni 2.0 kilometri
  • Clinceni 2.0 kilometri
  • Centru Social 2.4 kilometri
  • Monumentul Eroilor 2.8 kilometri
  • Șoseaua Clinceni 2.9 kilometri
  • Șoseaua Clinceni 3.0 kilometri
Contactează utilizatorul
CASA Clinceni PANOURI SOLARE 2023
Cristina Grajdeanu Consultant imobiliar RE/MAX Properties
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3664446
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici