Vânzare

3 camere | 160 m²

Casa cocheta la pret de apartament

Arad / Pecica

86.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 328 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă, Canalizare

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12289 

Golden Real Estate vă propune spre vânzare această proprietate situată în orașul Pecica, din județul Arad, fiind renovată cu materiale de bună calitate, îți oferă toate beneficiile unei locuințe confortabile și primitoare având un teren de 330 mp și o construcție de 160 mp utili, fiind un spațiu ideal pentru relaxare și activități în aer liber.
 Casa dispune de 3 camere care te vor cuceri prin atmosfera primitoare, de o bucătărie mobilată și utilată cu zona de luat masa, o baie spațioasă  dotată cu boiler electric, cabină de duș cu hidromasaj și vană, prevăzută cu geam de aerisire și cameră tehnică.
 În partea de living regăsim soba tip șemineu/centrală, unde poți petrece timp cu cei dragi și partea de pod mansardat care poate fi folosit și compartimentat dupa bunul plac.
 Încălzirea locuinței se realizează cu centrală pe lemne, calorifere si o sobă de teracotă. Casa cu un front stradal de 15 ml, are ca dotări și panouri solare, fântână cu pompă de apă forată in curte, canalizare, gazul se afla la poartă, facilitând o eventuală conectare, uși interioare din lemn, realizate pe comandă, geamuri termopan prevăzute cu rolete orizontale și uși din termopan. Pereții casei sunt realizati din cărămidă ceea ce dă un plus de izolare termică atât vara, păstrând o temperatură placută, cât și iarna fiind un bun izolator, menținând temperatura constantă. Acoperișul este schimbat complet din tablă metalică, iar pe interior fiind izolat cu poliester de 10cm. In curte regăsim o terasă generoasă, umbrită de vie, de asemenea și garajul impreună cu anexă in total având aproximativ 40 mp.

Nu ratați ocazia de a achiziționa această casă deosebită, situată într-o zonă liniștită și accesibilă din Pecica,

Pret: 86.000 euro. Comision 0% la cumpărător!

Agent Golden Real Estate


Id intern: P12289

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Minodora Bencecan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare