Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Iosia-Nord

Casă de vânzare cu 5 camere în zona Iosia-Nord

320.000 eur
ID 3342706
Case - Vile | 204 m² | 5 camere
Oradea, Bihor / Iosia-Nord
Zona Iosia-Nord
Număr camere 5
Suprafața utilă 204 m²
Suprafață teren 249 m²
An finalizare construcție 2002
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

Am deosebita plăcere de a vă prezenta o vilă exclusivistă în zona Ioșia-Nord, pe strada Hațegului, mobilată și utilată complet, la 7 minute de Parcul Ghioceilor, 5 minute de Școală Gimnazială ,,Avram Iancu''. În apropriere avem grădinițe, creșe, magazine, cabinete medicale, stație de autobuz și tramvai. Proprietatea este situată pe o stradă fără trafic intens ferită de zgomotul bulevardelor mari. Aceasta se adresează persoanelor care doresc să locuiască în cele mai bune condiții într-o zonă ce oferă multă liniște și confort.
Proprietatea a fost construită pe un teren de 249 mp, în anul 2002 din cărămidă porotherm cu susținere din stâlpi fier beton. Casa este racordată la toate utilitățile: apă, curent, gaz, canalizare. Confortul termic este asigurat de o centrală proprie pe gaz iar transferul se face prin pardoseală la parter și prin calorifere la etaj. Vila este construită în regim de S+P+M, la care se adaugă un pod pentru depozitare. Suprafața construită a casei este de 276,27 mp iar suprafața utilă este de 204,26mp.
Compartimentarea casei:
-accesul în subsolul casei se face din living prin scări interioare, unde găsim un garaj cu ușă automată, o bucătărie și o cameră ce poate avea multiple functionalități.
-la parter găsim un birou, o baie care deservește acest nivel, un living înalt, bucătăria cu zona de dining din care se face accesul pe o terasă dotată cu un mobilier exterior si o piscina de 18 mc cu pompă de recirculare.
-mansarda este compartimentată din trei dormitoare, unul cu dressing propriu iar celelalte două cu ieșire pe balcon cu vedere spre curte, o baie si un hol generos.
-scările interioare către mansardă și subsol sunt îmbrăcate în lemn.
Dacă sunteți în căutarea unei locuințe care să vă ofere spațiu pentru întreaga familie, intimitate și siguranța unui cartier liniștit, trebuie doar să programați o vizionare!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Vest 416 metri
  • Oradea 3.2 kilometri
  • Episcopia Bihor 4.9 kilometri
  • Staţie tren 4.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici