Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa cu 6 camere, in Baciu

188.000 eur
ID 3418800
Case - Vile | 160 m² | 5+ camere
Baciu, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 160 m²
Suprafață teren 330 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Rezonabilă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziție a unei proprietăți impresionante, situată în Baciu, județul Cluj. Această casă luxoasă, recent finisată la exterior și semifinisată la interior, este ideală pentru cei care caută un cămin de vis.

Amplasată strategic la doar 200 de metri de șoseaua națională și în apropierea celebrului Popas Pintea, casa oferă acces facil și rapid către cele mai importante puncte de interes din zonă. De asemenea, locuința se bucură de proximitatea Spitalului de Recuperare Medicover (Polaris), asigurând astfel asistență medicală de calitate pentru întreaga familie.

Cu o suprafață utilă de 160 de metri pătrați și un teren generos de 330 de metri pătrați, această casă reprezintă o oază de confort și liniște. Proprietatea beneficiază de o compartimentare inteligentă, astfel încât să răspundă celor mai exigente nevoi ale cumpărătorilor.

La parter, vă veți bucura de un living generos, alături de o bucătărie modernă. În plus, există o cameră spațioasă, ce poate fi transformată în garaj, o baie și un spațiu tehnic. Etajul dispune de patru dormitoare frumos amenajate, dintre care unul matrimonial cu baie proprie și balcon privat. Celelalte trei dormitoare beneficiază de o baie separată, asigurând confortul tuturor membrilor familiei.

Casa se predă la stadiul de semifinisat, cu instalații electrice și sanitare de calitate superioară (Rehau), încălzire în pardoseală atât la parter, cât și la etaj, precum și cadre pentru wc Geberit și bideuri Tesi, tamplarie PVC, etc. La exterior casa se preda cu gard de imprejmuire, accesul, terasa si aleile pietonale pavate. Aceasta a fost construita cu materiale de calitate.
Se mai poate cumpara teren langa casa.
Cu un preț de doar 188000 euro (negociabil), veți avea ocazia să vă transformați visul în realitate.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0371237339.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 4.5 kilometri
  • Staţie autobuz 4.9 kilometri
  • Staţie autobuz 4.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici