Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casă cu 6 camere și terasă acoperită, în Sântana(ID: 26955)

69.000 eur
ID 3406255
Case - Vile | 100 m² | 5+ camere
Santana, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 100 m²
Suprafață teren 720 m²
An finalizare construcție 1970
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 3%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Încălzire

PREȚ REDUS!!!
PREȚ NOU:69.000
PREȚ VECHI:74.000

Cu bucurie și entuziasm, vă prezentăm o oază de liniște și împlinire în inima orașului Sântana, din minunatul județ Arad! Această fermecătoare casă cu 6 camere, amplasată pe un teren generos de 720 de metri pătrați, își deschide porțile pentru a deveni căminul dumneavoastră de vis.

Dincolo de porțile ei, această proprietate este cu adevărat specială. Cu 5 dormitoare confortabile și o sufragerie primitoare, aici veți găsi tot spațiul necesar pentru a vă bucura de momentele de relaxare în familie sau cu prietenii dragi. Bucătăria spațioasă, însorită și primitoare, vă va inspira să pregătiți cele mai delicioase rețete, iar baia elegantă vă va încânta cu momente de răsfăț și odihnă.

Geamurile din lemn și ușile exterioare din lemn masiv adaugă un farmec aparte acestui cămin, dându-i o notă de eleganță și tradiție, în timp ce structura solidă din cărămidă cu văiugă demonstrează rezistența și durabilitatea imobilului.

Magia continuă și în exterior, unde curtea îmbietoare va fi locul în care vă veți regăsi printre pomi fructiferi și vie, unde natura vă va răsfăța cu darurile ei. Aici, vă veți putea relaxa în aer liber, organizând grătare sau petreceri în mijlocul verdeții.

Locația privilegiată a acestei proprietăți vă pune la dispoziție toate facilitățile de care aveți nevoie, având totodată privilegiul de a fi înconjurat de liniște și frumusețe naturală. Primăria, gara, marketul, sala de sport, parcul și pizzeria se află la doar câțiva pași distanță, făcând viața aici atât de comodă și plină de posibilități.

Este adevărat că imobilul necesită renovări pe alocuri, dar gândiți-vă că acest aspect vă oferă oportunitatea de a vă pune amprenta personală asupra acestui cămin și de a-l transforma într-un loc de poveste, cu amintiri prețioase pentru generațiile ce vor urma.

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă simțiți cu adevărat acasă, unde să vă bucurați de momente de împlinire și fericire alături de cei dragi, această proprietate cu 6 camere este alegerea perfectă. Oferiți-vă șansa de a trăi visul și contactați-ne acum pentru a programa o vizionare. Cu siguranță veți simți că acest loc este locul în care sufletul vostru aparține!

Solicită vizionarea proprietății

Casă cu 6 camere și terasă acoperită, în Sântana(ID: 26955)

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântana 1.4 kilometri
Contactează utilizatorul
Casă cu 6 camere și terasă acoperită, în Sântana(ID: 26955)
Tranc Ilie Cristian Consultant imobiliar TRANC & TRANC
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3406255
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici