Vânzare

5+ camere | 190 m²

Casă cu 7 camere spațioasă, în Șofronea

Arad / Sofronea

189.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 190 m²

Suprafață teren 920 m²

An finalizare construcție 2014

Stare proprietate Nouă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bine ai venit în această casă spațioasă și bine compartimentată, situată într-o locație liniștită. Construită în 2014, această locuință modernă și confortabilă se întinde pe trei nivele, oferind un spațiu generos pentru întreaga familie.

Cu o suprafață construită de 235 de metri pătrați și o suprafață utilă de 190 de metri pătrați, această casă este perfectă pentru cei care caută spațiu și confort. Casa este construită din cărămidă, având fundație din beton și acoperiș din țiglă de beton, asigurând durabilitate și izolare termică eficientă.

Parterul semi-decomandat este compus dintr-un living spațios, perfect pentru relaxare și socializare, o bucătărie open space bine echipată, două dormitoare confortabile, o baie modernă și un birou ideal pentru muncă de acasă. De asemenea, parterul include o cameră tehnică și două intrări, facilitând accesul și funcționalitatea.

Etajul decomandat total oferă un hol central care conectează diverse încăperi: două dormitoare cu balcon, un dormitor principal cu acces la o terasă spațioasă, un dressing și o cameră suplimentară care poate fi transformată într-o baie privată pentru dormitorul principal. De asemenea, etajul include o baie bine echipată și acces la podul înalt, care oferă spațiu suplimentar pentru depozitare.

Casa dispune de toate utilitățile necesare pentru un trai modern și confortabil. Alimentarea cu apă se face printr-un hidrofor de la fântână, iar încălzirea este asigurată de o centrală termică pe lemne, cu calorifere metalice, oferind un mediu călduros și plăcut în timpul iernii. Curentul trifazic asigură puterea necesară pentru toate echipamentele electrice din casă.

Proprietatea se întinde pe un teren generos de 920 de metri pătrați, oferind spațiu suficient pentru activități în aer liber. Frontul stradal de 25 de metri asigură acces facil și vizibilitate. Drumul de acces din pământ adaugă un sentiment rustic și natural, potrivit pentru cei care apreciază liniștea și natura.

În curte, vei găsi un garaj din lemn, perfect pentru adăpostirea mașinii și a uneltelor. Terasa spațioasă, accesibilă din dormitorul principal, este locul ideal pentru a te bucura de momente de relaxare în aer liber, fie că este vorba de o cafea dimineața sau de o cină sub cerul liber.

Pivnița casei oferă spațiu suplimentar de depozitare, perfect pentru alimente, vinuri sau alte obiecte personale.

Construcția casei a început în 2010 și s-a finalizat în 2014, asigurând o locuință modernă, bine construită și pregătită să îți ofere tot confortul de care ai nevoie.

Nu rata ocazia de a descoperi această casă spațioasă și bine compartimentată, situată într-o zonă centrală și liniștită. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a explora toate avantajele pe care le oferă acest cămin generos și primitor.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare