Vânzare

4 camere | 158 m²

Casa cu design atractiv si balta pentru pescuit, Siria

Arad / Siria

145.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 158 m²

Suprafață teren 944 m²

An finalizare construcție 2014

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12624

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o frumoasă casă cu un design exterior de actualitate și baltă proprie pentru pescuit, localizată în comuna Șiria, județul Arad, o frumoasă așezare aflată la limita de vest a munților Zărand.

Proprietatea se remarcă de la intrare prin terenul generos în suprafață de 944 mp, poziționat pe colț cu vedere spre dealurile Șiriei, balta de pescuit proprie, visul oricărui pasionat și o de terasă exterioară acoperită cu loc pentru întreaga familie.

Casa dispune de trei dormitoare aflate la etaj, dormitorul principal și secundar fiind dotate cu zonă separată de dressing și cu acces la un balcon comun ce vă oferă o priveliște frumoasă înspre dealurile Șiriei, un hol spațios și o baie mare cu vană, parterul locuinței poate fi accesat din două părți, acesta fiind compus dintr-un living. Separat avem o bucătărie mare, mobilată și utilată, cămară pentru depozitare, un hol de acces și o baie spațioasă.

Gradul de eficiență termică este de nivel superior (clasa A) acest fapt datorându-se construcției din cărămidă porotherm, izolației exterioare cu polistiren de 10 cm, a sistemului de încălzire în pardoseală și tâmplăriei termopan de înaltă calitate.

Pentru alte detalii apelați numărul din anunț. 

Preț: 145.000 euro, negociabil

Agent Exclusiv Golden Real Estate

Id intern: P12624

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alexandru Rasunoiu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare