Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central, comision 0%

Casa cu doua corpuri de cladire, teren 800 mp, sat Neudorf

59.800 eur
ID 3443292
Case - Vile | 190 m² | 5+ camere
Neudorf, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 190 m²
Suprafață teren 800 m²
An finalizare construcție 1980
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă

ID:P8596

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă situată în satul Neudorf, comuna Zābrani, județul Arad.

Casa este situată pe o stradă liniștită, asfaltată.
Se compune din 2 corpuri de clădiri. Corpul principal are în componențā 5 camere semidecomandate prin 2 holuri, 2 bucātārii, o baie cu vanā cu boiler pe lemne și o pivnițā spațioasā.

Cel de al doilea corp dispune de 2 încāperi spațioase (fosta șurā și grajd) și un atelier care deservește gospodāria. De asemenea, în curte mai existā câteva anexe gospodārești pentru depozitare și pentru animale, iar în spate existā o grādinā și câțiva pomi fructiferi.

Construcțiile au cca. 240 mp. Construiți, din care 190 utili. Suprafața totală este de 800 mp. și cca. 25 metri frontul stradal.

Casa are ca utilitāți curent monofazat, apā de la rețea (precum și 2 fântâni vechi),un prister, iar încālzirea se realizeazā cu teracote pe lemne. Interiorul casei a fost renovat relativ recent.

Bucātāriile sunt utilate cu electrocasnice, camerele sunt mobilate în totalitate, pardoseala este din parchet laminat, dușumele de lemn, gresie, faianțā și respectiv linoleum. Casa are pe exterior în totalitate geamuri termopan. Pereții sunt pe jumātate construiți din cārāmidā arsā și cārāmidā nearsā, iar cealaltā jumātate de casā precum și șura, atelierul și grajdul sunt integral din cārāmidā, iar tâmplāria acoperișului și țigla sunt în stare bunā.

Casa  este configuratā în L (model nemțesc), are ușā dublā de acces auto, o curte mare și o curte micā pentru animale, având toate utilitāțile necesare unei gospodārii autentice.

Satul Neudorf se aflā la 7 km de  Lipova, la 3 km de Zābrani și la cca. 25 km. de mun. Arad. În apropierea proprietății există magazine, școalā și grādinițā, astfel că se preteazā atât pentru a fi o locuințā permanentā, cât și pentru o locuințā de vacanțā.

Casa se vinde împreunā cu mobila și electrocasnicele existente.

 
Preț: 59.800 euro, negociabil.

 Agent exclusiv Golden Real Estate.

 

Id intern: P8596

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici