Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 3 camere, Central

Casa cu gradina mare, 4900 mp teren, sat Dorgos

32.500 eur
ID 2647370
Case - Vile | 95 m² | 3 camere
Dorgos, Arad / Central
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafața utilă

95 m²

Suprafață teren
4900 m²
An finalizare construcție
1980
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

ID anunț: CP1276431
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă poziționată într-o zonă pitorească în satul Dorgoș, comuna Ususău, județul Arad.
Casa se compune după cum urmează: clădirea principală are o fundație înaltă de piatră de codru deasupra căreia sunt dispuse 3 camere, o bucătărie, o cămară pentru alimente, o încăpere care are ca destinație baie, un hol larg și o pivniță. În curte mai există câteva dependințe ce pot fi restaurate: o șură acoperită și o încăpere folosită anterior ca grajd de vite.
Proprietatea însumează pe întreaga suprafață 4900 mp (cea construită, curte și grădină cu pomi fructiferi), dispune de acces auto și front stradal de 30 ml, iar clădirea principală are o suprafață construită de 120 mp și o suprafață utilă de 95 mp.
Clădirea principală are o fundație solidă de piatră, este parțial renovată, au fost tencuite zidurile din partea din față cu cărămidă normală, iar în lateral, cu lemn și cărămidă nearsă, în interior camerele au podele de lemn și parchet laminat, uși și geamuri din lemn, holul este închis cu geamuri termopan, există sobe de teracotă în camere, iar casa este locuibilă, fiind parțial mobilată.
Poprietatea dispune de o curte interioară cu o ușă de fier pentru acces auto, în spatele căreia se află o grădină foarte mare, iar în fața casei există o fântână cu apă potabilă cu hidrofor pentru baie și bucătărie.
Imobilul este situat într-o zonă pitorească de deal, la liziera pădurii, cu un pârâu la capătul grădinii (actualul proprietar are un proiect privind construcția unui iaz de pescuit acolo).
Proprietatea se pretează a fi folosită ca o casă de vacanță sau poate să servească drept locuință permanentă pentru o familie care dorește să dezvolte o gospodărie de tip agrozootehnic.
Preț: 32.500 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici