Vânzare

5+ camere | 440 m²

Casa cu potential, zona centrala, comuna Paulis

Arad / Paulis

79.500 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 440 m²

Suprafață teren 8042 m²

An finalizare construcție 1997

Stare proprietate Bună

Număr Băi 5

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12055

Golden Real Estate Lipova vă propune spre vânzare o casă cu etaj situată în centrul comunei Păuliș. Imobilul este amplasat pe o suprafață generoasă de teren intravilan de 8042 mp la baza dealului, pe DN7 și este dispusă după cum urmează:

La demisol regăsim două camere, două bai, o bucătărie de vara, un coridor, un atelier, o cămară de alimente, casa scării și o pivniță pentru vin.

Parterul înalt are 2 camere, sufragerie, hol, verandā închisă, o baie principala și o baie de serviciu, debara, cămară de alimente, balcon și terasă.

La mansardă mai există 2 camere, o baie și un balcon.

Casa a fost construită într-o pozitie retrasă înspre spre deal, la 12 metri distanță față de aliniamentul stradal, are fundație de piatrā și este construită din cărămidă arsă și BCA, are geamuri și uși din lemn, curent monofazat, apă curentă de la rețea și este construită la stadiul de gri.

Suprafața totală a casei este de cca. 456 mp, dintre care cca. 440 mp utili și necesită renovare totală.

Imobilul are un front stradal de cca. 78 metrii liniari. În curte mai există o terasă pietruită înconjurată de ziduri groase de cărămidă, un garaj cu placă de beton, prister și o livadă de pomi fructiferi.

Datorită suprafeței mari de teren acest imobil este pretabil atât ca locuință rezidențială cât și pentru dezvoltarea unei afaceri de tip agroturism, cramă, sau orice alt tip de dezvoltare dorită de clientul cumpărător.

Preț 79.500 euro negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova

Id intern: P12055

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Tutudan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare