Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Schei

Proprietate cu teren impresionant de 1700mp în Scheii Br...

270.000 eur
ID 3200958
Case - Vile | 81 m² | 3 camere
Brasov, Brasov / Schei
Zona Schei
Număr camere 3
Suprafața utilă 81 m²
Suprafață teren 1700 m²
An finalizare construcție 1965
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Demisol

Bun venit în cartierul Schei! Dacă ești în căutarea unei proprietăți care îți oferă toate avantajele comunității din municipiul Brașov, ai ajuns în locul potrivit. Cu acces facil din Drumul de Poiana și din zona istorică a Brașovului, vei ajunge rapid la această locație minunată.

Proprietatea impresionează prin terenul său generos, cu un front stradal de 70 de metri, care îți oferă o oază privată unde poți petrece timpul alături de familie. Cu o livadă cu pomi fructiferi și o priveliște încântătoare, te vei bucura de liniște și intimitate. Aceasta este doar o parte din beneficiile pe care le vei găsi dacă alegi să numești această proprietate "acasă".

Construcția este amplasată pe un teren de 1700 mp și are o suprafață construită de 100 mp, incluzând parterul, pivnița și podul. Dispune de trei camere, bucătărie, baie, cămară și o terasă închisă. De asemenea, există un al doilea corp de clădire, cu o bucătărie de vară la parter și o magazie la subsol. Casa, construită între 1960-1965, este realizată în întregime din cărămidă, iar pivnița beneficiază de un planșeu de beton. Încălzirea este asigurată de o centrală termică proprie pe gaz.

Terenul reprezintă punctul forte al acestei proprietăți, oferindu-ți posibilități nelimitate pentru amenajarea unui spațiu verde și relaxant.

În calitate de reprezentant al companiei RE/MAX Central și expert în vânzarea de case, sunt aici pentru a te ajuta să găsești casa potrivită și îți voi oferi suportul necesar pe tot parcursul procesului de achiziție.

Nu rata ocazia de a vedea această proprietate minunată situată pe strada Dealul Spirii nr. 37B și de a începe o nouă etapă în viața ta!

Hai să ne întâlnim pentru a discuta mai detaliat și pentru a te ghida în alegerea cea mai potrivită pentru tine!

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 637 metri
  • Staţie autobuz 637 metri
  • Staţie autobuz 664 metri
  • Staţie autobuz 667 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Bartolomeu 2.4 kilometri
  • Gara Brașov 3.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici