Vânzare

5 camere | 160 m²

Casa cu teren generos, 2349 mp, localitatea Chier

Arad / Chier

25.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 2349 m²

An finalizare construcție 1977

Stare proprietate De renovat

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P2377

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o proprietate situată într-o zonă liniștită, amplasată pe colț, în apropierea dealurilor, departe de aglomerație și oraș, însă la mică distanță de localitatea Ineu.
Proprietatea este compusă din două clădiri, ambele construite din văiugă, dar se află într-o stare bună, putând fi locuite oricând. Construcțiile sunt compartimentate în felul următor: în clădirea mai mare vom regăsi o bucătărie, o cămară pentru depozitare și trei camere mari luminoase. În construcția mai mică vom intra într-un hol din care avem acces ușor către două camere mari și o bucătărie. În partea din spate a construcțiilor, vom regăsi trei încăperi pentru depozitarea lucrurilor gospodărești și anexe pentru animale.
Grădina proprietății are o priveliște foarte frumoasă a dealurilor și a pădurilor zonei și tot aici există și o livadă de pomi fructiferi tineri.
 

Din grădina proprietății se regăsește o priveliște foarte frumoasă a dealurilor și a pădurilor zonei, unde vom găsi și o livadă de pomi tineri fructiferi.

Preț: 25.000 euro negociabil

Agent exclusiv Golden Real Estate

Id intern: P2377

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Flavius Berciu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare