Închiriere

5 camere | 280 m²

Casa de inchiriat cu 5 camere si 780 mp gradina langa padure

Sibiu / Sibiu
2.000 €

Rată estimată

45 Lei/lună

Avans (15%)

1.491 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 280 m²

An finalizare construcție 2014

Niveluri imobil 2

Suprafață teren 900 m²

Număr Băi 3

Numărul de locuri de parcare 3

Comision cumpărător 50%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Casa individuala deosebita de inchiriat, construita in 2014 si renovata in 2022 compusa din 5 camere, o bucatarie, 3 bai si gradina de 780 mp aranjata cu o multime de flori si pomi fructiferi, pe o strada retrasa aproape de padure in Cartierul Arhitectilor Sibiu. 
Casa are o suprafata utila de 280 mp are un regim de inaltime P+1E+M si este compartimentata astfel:
La parter este livingul generos si luminos, mobilat in asa fel incat poti avea activitati in care pot participa multe persoane, bucataria este open space, mobilata si utilata modern, o baie, o camera tehnica, iar pe scara interioara foarte artistica ajungem la etaj unde sunt 2 dormitoare spatioase si o baie amenajata cu cabina de dus.

La mansarda mai sunt 2 dormitoare prevazute cu pat matrimonial si baia care deserveste aceste camere si beneficieaza de balcon.
Impartirea foarte avantajoasa a camerelor pe nivel face ca fiecare persoana care locuieste acolo sa aiba intimitate si confort.
Incalzirea casei se realizeaza prin centrala proprie si calorifere, ferestrele sunt tip termopan cu tamplarie PVC cu 3 folii de sticla si 7 camere.
Totul in casa este de bun gust de la materiale pana la designul casei, iar gradina din jurul casei este o creatie a unor horticultori care au amenajat-o cu diverse specii de flori si pomi fructiferi, de la mar pana la nectarin si piersici.
Pentru masini exista 2 locuri de parcare in interiorul curtii, dar se poate parca si pe strada din fata casei.
Zona unde este amplasata casa este o zona retrasa in Cartierul Arhitectilor aproape de padure si este o zona exclusiv de case noi.
 
Pret: 2.000€
Cod ofertă / ID: P20848
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20848

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Elena Cuceu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare