Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa de la râu - confort, natură, liniște

480.000 eur
ID 3578785
Case - Vile | 345 m² | 5+ camere
Clinceni, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 345 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2014
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă

Casa de la râu îți oferă perspectiva de a trăi în confort, într-un cadru natural și liniștit, reprezentând un loc pe care îl poți numi, cu ușurință, ACASĂ.
Departe de tumultul citadin, această proprietate oferă tot confortul necesar unui trai liniștit al unei familii și reprezintă un loc în care copiii pot crește în libertatea unui spațiu natural, curtea generoasă permite activități de recreere dar și adunări ale familiei sau întâlniri cu prietenii.
Situată în comuna Clinceni, pe malul râului Sabar, la doar 15 km de București, această casă este amplasată într-un condominium care s-a dezvoltat în ultimii 3 ani.
Imobilul se remarcă atât prin amplasarea ei ( intimitatea dată de liniștea zonei și de mediul curat și civilizat) dar și prin aspectul elegant al construcției și atenția acordată detaliilor în amenajarea spațiului intern și extern al acestuia.
Confortul este dat nu numai de spațiul intern locativ destul de amplu, caracterizat prin suprafețe vitrate generoase și înălțimea camerelor, dar și de cel exterior – foișorul utilat, curtea generoasă, grădina frumos amenajată în care întâlnești diferite specii de conifere, arbuști ornamentali, hortensii, trandafiri, magnolii, lavandă, 2 pomi fructiferi, 1 falnic stejar, câteva specii de brazi, arțar japonez.
Toate acestea sporesc farmecul acestui loc și adaugă un plus de valoare în posibilitatea de recreere în aerul curat al naturii.

Locuinta dispune de toate utilitățile necesare unui nivel de confort sporit beneficiind de curent, gaz, apă, canalizare , centrală termică, sistem de supraveghere interior și exterior, sistem de alarmă, sistem de irigații grădină, generator, telecomandă poartă alarmă auto.
În jurul proprietății s-a dezvoltat un mic cartier, zona nu este aglomerată, aleile sunt largi, asfaltate și iluminate.

În zona de parter care se întinde pe o suprafață de 157 mp, se regasesc finisaje de calitate care îmbracă subtile note de rafinament. Zonele vitrate, pereții acoperiți cu vopsea decorativă, șemineul funcțional pe lemne, piatra naturală, toate aceste elemente împletite cu frumusețea și căldura lemnului din mobilier, întregesc un tablou care îmbie spre pace și armonie.

La etajul 1, compartimentarea a fost realizată cu scopul de a oferi intimitatea și utilitatea necesară oricărei familii, cele 3 dormitoare existente beneficiază de baie proprie ( cu cadă) și de propria terasă.

Mansarda, al cărui spațiu este generos, dispune de de 3 camere prevăzute cu 6 ferestre Velux, 1 dormitor cu baie proprie, un spațiu de depozitare, un șemineu pe lemne încastrat într-un perete de piatră naturală, grinzi din lemn natural, la care se adaugă un spațiu de zi deschis care poate fi amenajat ca spațiu de lucru, zonă de birou sau loc de joacă pentru copii.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici