Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central, comision 0%

De vanzare Casa de poveste in stil bavarez - Snagov

348.000 eur
ID 3483307
Case - Vile | 120 m² | 4 camere
Snagov, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 1000 m²
An finalizare construcție 2006
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 0%
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Climă

Suntem incantati sa va prezentam , o proprietate deosebita situata la liziera padurii in Snagov. Aceasta casa de inspiratie bavareza, construita in anul 2006 si recent renovata in 2022, va asteapta cu brate deschise.
Proprietatea te face sa te simti cu adevarat intr-o poveste. Cu o curte impresionanta de 963 mp, aveti la dispozitie un paradis acvatic, iazul cu un volum de aproximativ 60.000 litri adaposteste o insula in mijloc si numeroși pesti, inclusiv crapi japonezi si carasi ornamentali, creand un ecosistem complet , fascinant si independent. Pe teren au fost plantate aproximativ 260 de conifere, 30 de arbori fructiferi si foioase, precum si o varietate de alte plante, de la lavanda, lamai japonez, magnolii , nuferi si multe altele.
Foisorul din spatele casei , cu suprafata de 40 mp este locul perfect pentru momentele de relaxare si socializare alaturi de cei dragi
Aceasta proprietate unica dispune de un sistem de productie a energiei electrice de aproximativ 1,5 MW pe luna, oferindu-va independenta energetica. De asemenea, beneficiati de un put propriu de apa si un sistem de tratare a apei de inalta calitate, inclusiv filtre, statie de dedurizare si sistem de osmoza. Un alt aspect notabil este sistemul de tratare al apelor uzate, cu o statie proprie de epurare, contribuind astfel la protectia mediului inconjurator.
Suprafata utila a casei de 120,5 mp ofera spatiu confortabil pentru intreaga familie.Se vinde complet mobilata si utilata, este compartimentata in mod eficient si cuprinde 3 dormitoare, 2 bai , o bucatarie, un living spatios si un birou amenajat in mansarda. Grinzile din lemn masiv dau un aer boem si in acelasi timp distinct proprietatii.
Automatizari de ultima generatie: Sistem de irigatii computerizate pentru gazon, vegetatie si jardiniere. Sistem de umplere automata a iazului, mentinand o aparenta proaspata a ariei verzi. Sistem de degivrare pentru podul peste iaz pentru a face fata conditiilor de iarna. Iluminat automat in curte si garaj, oferind confort si siguranta. Robot pentru tunderea automata a gazonului, economisind timp si efort. Sisteme multiple de filtrare si ionizare a iazului, toate acestea fiind controlabile printr-o simpla aplicatie. .
Control automat al temperaturii si umiditatii in garaj. Acesta are o suprafata utila de 42 mp, fiind un garaj mobil .
Aceasta casa are o structura de rezistenta hibrida, combinand cadre de beton armat cu o structura portanta din lemn pentru a oferi atat deschideri largi, cat si o inaltime impresionanta. Acoperisul este izolat cu vata minerala , invelitoare din tigla ceramica schimbata in 2022.
Cu siguranta va veti indragosti de aceasta proprietate , odata ce ii treceti pragul. Va invitam sa o vizionati si sa va convingeti .
Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Id intern: P4878

Solicită vizionarea proprietății

De vanzare Casa de poveste in stil bavarez - Snagov

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
De vanzare Casa de poveste in stil bavarez - Snagov
Florentina Radulescu Consultant imobiliar MRX REAL ESTATE SOLUTIONS
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3483307
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici