Vânzare

4 camere | 96 m²

Casa de vacanta cu teren de 3200 mp in Martinie,Sugag

Alba / Sugag
49.500 €

Rată estimată

1.110 Lei/lună

Avans (15%)

36.902 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 96 m²

Suprafață teren 3104 m²

Număr Băi 1

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Nemobilat

Utilități Curent

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz va propune spre vanzare , proprietate situată în Mărtinie,Sugag, județul Alba, într-o zonă montană deosebită, ideală pentru cei care caută liniște și evadare din agitația urbană, cu vedere panoramica spre Sud si EST. Proprietatea se află într-un peisaj natural superb, vederi spectaculoase către Transalpina și Munții Cindrel.

- Suprafață: Casa 96mp, cu teren de 3200mp situat in intravilanul Comunei Sugag. Pe teren mai există anexe, [grajd si cotet pasari] + o livada matura cu pruni,meri,peri.
- Conectata la Electricitate. Conectabila la retea de apa potabila, disponibila la 800m de proprietate.
- Acces:Drum pietruit de 2 km din satul Martinie (drum asfaltat) până la proprietate, acces ușor pe tot parcursul anului.

* Potențial:* Această proprietate este ideală pentru cei care doresc să dezvolte o pensiune, o casă de vacanță sau chiar o locuință într-un cadru natural deosebit. Zona este cunoscută pentru peisajele sale montane, traseele de drumeție și posibilitățile de relaxare în mijlocul naturii.
Nu ratați ocazia de a achiziționa o proprietate unică într-o zonă montană de vis!Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati.



Cod ofertă / ID BLITZ: P131278
Id intern: P131278

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare